Рецепт Кабачки по-мексиканськи тушковані фото

Кабачки по-мексиканськи тушковані
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Кабачки по-мексиканськи тушковані - прекрасне легке блюдо, його можна влітку подавати на обід в спеку. Готувати цю страву мене навчила подруга, фанат гострої кухні, а я - фанат овочевих блюда.

Дуже легко готуються кабачки по-мексиканськи тушковані. Цікавий прийом - розігріти на сковороді олію, обсмажити часник з гострими спеціями, а потім вже залежить овочі та рис. Таким способом досягається найбільший аромат страви! так до речі, можна готувати і овочеві пісні супи. Спочатку обсмажити цибулю і часник, а потім закласти овочі і воду. Кабачки по-мексиканськи тушковані можна зробити м'ясними, якщо додати трохи фаршу. Виходить прекрасне ситне блюдо. Успіхів і приємного апетиту!

  • Цукіні - 2 штуки
  • Мал - 4 Ст. Ложки
  • Олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Чилі - 2 Ст. Ложки
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Бульйон - 1, 5 склянки
  • Орегано - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
кабачки по-мексиканськи тушковані - фото крок 1
У сковороду налити масло, кинути часник і спеції.
кабачки по-мексиканськи тушковані - фото крок 2
Цукіні нарізати на шматки, викласти на сковороду.
кабачки по-мексиканськи тушковані - фото крок 3
Додати рис.
кабачки по-мексиканськи тушковані - фото крок 4
Долити бульйон і тушкувати до готовності.
кабачки по-мексиканськи тушковані - фото крок 5
Подати з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти