Кабачки по-мексиканськи тушковані
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки по-мексиканськи тушковані - прекрасне легке блюдо, його можна влітку подавати на обід в спеку. Готувати цю страву мене навчила подруга, фанат гострої кухні, а я - фанат овочевих блюда.
Дуже легко готуються кабачки по-мексиканськи тушковані. Цікавий прийом - розігріти на сковороді олію, обсмажити часник з гострими спеціями, а потім вже залежить овочі та рис. Таким способом досягається найбільший аромат страви! так до речі, можна готувати і овочеві пісні супи. Спочатку обсмажити цибулю і часник, а потім закласти овочі і воду. Кабачки по-мексиканськи тушковані можна зробити м'ясними, якщо додати трохи фаршу. Виходить прекрасне ситне блюдо. Успіхів і приємного апетиту!
- Цукіні - 2 штуки
- Мал - 4 Ст. Ложки
- Олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Чилі - 2 Ст. Ложки
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Бульйон - 1, 5 склянки
- Орегано - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
У сковороду налити масло, кинути часник і спеції.
Цукіні нарізати на шматки, викласти на сковороду.
Додати рис.
Долити бульйон і тушкувати до готовності.
Подати з зеленню. Смачного!