Фарширований перець по-мексиканськи
(покроковий рецепт з фото)
Є у мене особлива пристрасть до фаршированих овочів з духовки. Начинки мають розмаїття! А в якості основи часто підходять половинки перців. Саме в них я і приготувала соковите блюдо.
Ця варіація прекрасний доказ того, що просте блюдо може бути красивим і дуже апетитним. Головне візьміть яскраві овочі для основи. У начинці разом з рисом поєднуються боби і фарш, а також багато сиру. Запам'ятовуйте, як приготувати фарширований перець по-мексиканськи.
- Фарш з індички - 450 грам
- Квасоля консервована чорна - 300 грам
- Рис відварений - 300 грам
- Твердий сир - 300 грам
- Кукурудза - 100 грам
- Соус сальса - 200 грам
- Болгарський перець великий - 2 штуки
- Приправа для індички - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Змішайте заздалегідь відварений рис, кукурудзу, сальсу, натертий сир (1/4 залиште) і квасоля без рідини.
Обсмажте фарш на розігрітій олії разом з приправою до рум'яної скоринки, помішуючи.
Потім змішайте фарш з рисом. Додайте сіль і перець за смаком.
Перець розділіть на навпіл, видаливши хвостики і насіння з перетинками.
Наповніть перець начинкою, уклавши його на деко або в форму для випічки. Зверху посипте сиром, що залишився.
Запікайте перець 30 хвилин при 180 градусах в духовці. Смачного!