Рецепт Фахітос по-мексиканськи з яловичиною фото

Фахітос по-мексиканськи з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Фахітос по-мексиканськи з яловичиною - досить гостре і дуже ситне блюдо, що нагадує за зовнішнім виглядом шаурму. Мариноване м'ясо гаситися з овочами і подається в лаваші. Спробуйте, вам сподобається!

Готуємо фахитос по-мексиканськи з яловичиною в домашніх умовах. Попередньо потрібно замаринувати м'ясо в лимонному соці з часником, перцем і сіллю. Також потрібно замаринувати цибулю і перець болгарський, овочі маринуються в винному оцті і соєвому соусі. Блюдо віддалено нагадує шаурму, але виходить набагато більш пікантним і гострим, Мексика все таки=) хай щастить!

  • Яловичина - 500 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Перець чилі - 1/2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Оцет винний - 1 Ст. Ложка
  • Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 100 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
  • Лаваш - 2 штуки
фахітос по-мексиканськи з яловичиною - фото крок 1
Яловичину нарізаємо тонкими смужками.
фахітос по-мексиканськи з яловичиною - фото крок 2
Кладемо м'ясо в глибокий посуд, зверху додаємо подрібнений часник, сіль і перець. Заливаємо лимонним соком, перемішуємо і залишаємо маринуватися на 1-2 годину.
фахітос по-мексиканськи з яловичиною - фото крок 3
Перець болгарський поріжте соломкою.
фахітос по-мексиканськи з яловичиною - фото крок 4
Цибулю нарізаємо півкільцями.
фахітос по-мексиканськи з яловичиною - фото крок 5
Змішайте перець з цибулею, додайте цукор і сіль, полийте винним оцтом і соєвим соусом. Залиште на 1 час.
фахітос по-мексиканськи з яловичиною - фото крок 6
Замариноване м'ясо обсмажуємо на рослинному маслі, 5-7 хвилин.
фахітос по-мексиканськи з яловичиною - фото крок 7
Помідори нарізаємо довільно.
фахітос по-мексиканськи з яловичиною - фото крок 8
Кладемо до яловичини помідори, кумін і перець чилі. Тушкуємо на середньому вогні 8-10 хвилин.
фахітос по-мексиканськи з яловичиною - фото крок 9
Лаваш розрізаємо таким чином, щоб можна було загорнути в нього підготовлені інгредієнти. Кладемо на частину лаваша м'ясо з помідорами, зверху викладаємо мариновану цибулю і перець. Присипаємо подрібненою зеленню.
фахітос по-мексиканськи з яловичиною - фото крок 10
Загортаємо лаваш, як на шаурму. Смачного!

Схожі рецепти