Фахітос по-мексиканськи з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Фахітос по-мексиканськи з яловичиною - досить гостре і дуже ситне блюдо, що нагадує за зовнішнім виглядом шаурму. Мариноване м'ясо гаситися з овочами і подається в лаваші. Спробуйте, вам сподобається!
Готуємо фахитос по-мексиканськи з яловичиною в домашніх умовах. Попередньо потрібно замаринувати м'ясо в лимонному соці з часником, перцем і сіллю. Також потрібно замаринувати цибулю і перець болгарський, овочі маринуються в винному оцті і соєвому соусі. Блюдо віддалено нагадує шаурму, але виходить набагато більш пікантним і гострим, Мексика все таки=) хай щастить!
- Яловичина - 500 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Перець чилі - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка
- Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 100 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Лаваш - 2 штуки
Яловичину нарізаємо тонкими смужками.
Кладемо м'ясо в глибокий посуд, зверху додаємо подрібнений часник, сіль і перець. Заливаємо лимонним соком, перемішуємо і залишаємо маринуватися на 1-2 годину.
Перець болгарський поріжте соломкою.
Цибулю нарізаємо півкільцями.
Змішайте перець з цибулею, додайте цукор і сіль, полийте винним оцтом і соєвим соусом. Залиште на 1 час.
Замариноване м'ясо обсмажуємо на рослинному маслі, 5-7 хвилин.
Помідори нарізаємо довільно.
Кладемо до яловичини помідори, кумін і перець чилі. Тушкуємо на середньому вогні 8-10 хвилин.
Лаваш розрізаємо таким чином, щоб можна було загорнути в нього підготовлені інгредієнти. Кладемо на частину лаваша м'ясо з помідорами, зверху викладаємо мариновану цибулю і перець. Присипаємо подрібненою зеленню.
Загортаємо лаваш, як на шаурму. Смачного!