Фахітос зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Фахітос зі свининою - це національне мексиканське блюдо. Воно відрізняється простотою приготування і великою користю для організму, адже в його склад входять м'ясо і овочі. Приготуйте фахитос і ви!
Якщо ви хочете зробити щось для справжніх гурманів, то дізнайтеся, як приготувати фахитос зі свининою. Це вишукане блюдо зарубіжної кухні здатне підкорювати серця. Ніхто не залишиться байдужим до соковитого м'яса і гострим овочам.
- Свинина - 500 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Лук солодких сортів - 1 штука
- Перець чилі - 1/2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Тушкована квасоля з куркою - За смаком
Свинину вимийте і наріжте на тонкі довгасті шматочки. Покладіть її в скляну миску, додайте рослинне масло, подрібнений часник, сік лимона і пекучий перець. Залиште в такому маринаді м'ясо на ніч в холодильнику.
Потім вже замариноване м'ясо викладіть в розігрітий з рослинним маслом сотейник або сковорідку. Обсмажте на сильному вогні до появи приємною скориночки і неймовірного запаху.
Перець і цибулю очистіть і наріжте середніми шматочками. Додайте овочі до м'яса. Чи не збавляючи вогонь, обсмажуйте м'ясо з овочами хвилин п'ять-десять. Додайте сіль, перець.
Коли страва буде готове, м'ясо повинно вийти соковитим, а овочі залишитися хрусткими. Подавайте фахитос з мексиканськими коржами. Смачного!