Фахітос з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Це - простий і бюджетний рецепт фахитос з куркою для невеликої компанії. Соковита курка з гуакамоле і хрусткий болгарський перець, загорнуті в тортилью, - відмінний вибір, в тому числі, на винос!
Для приготування фахитос вам буде потрібно обсмажити улюблені інгредієнти, додати спеції і загорнути все в тортилью. Ця страва готується швидко, воно зручно для тих, хто любить їсти не за столом (руками! ) і відмінно підійде як в якості закуски, так і в якості самостійного гарячого блюда. Фахітос з куркою - популярне мексиканське блюдо, проте останнім часом воно стає все більш відомим і у нас, в Росії.
- Куряча грудка - 450-500 грам
- Болгарський перець (червоний) - 1/2 штуки
- Білий ріпчаста цибуля - 1/2 штуки
- Спеції - - За смаком (ваші улюблені спеції)
- Е "кедр" - - За смаком (можна замінити іншим твердим сиром)
- Тортилії (готові) - 6 штук
1. Наріжте курячу грудку кубиками і смажте на середньому вогні майже до повної готовності.
2. Промийте, почистіть і наріжте болгарський перець і ріпчасту цибулю. Додайте в сковороду до майже готової курячої грудях.
3. Додайте спеції і півчашки води, все перемішайте. Смажте ще кілька хвилин.
4. Курку з перцем викладіть на тортилью, додайте ложку гуакамоле, тертого сиру і загорніть.
5. До сиру і гуакамоле можна додати також болгарський або чилі перець, ріпчаста цибуля, інші інгредієнти за індивідуальним смаком. Ваш фахитос з куркою готовий! приємного!