Фахітос з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Бажаєте перекусити сито і смачно? Тоді ця мексиканська закуска для вас! Дивимося і запам'ятовуємо рецепт фахитос з яловичиною на всі випадки життя.
Як і всім відома шаурма, fahitos - один з видів закуски на швидку руку. Для приготування фахитос з яловичиною візьміть болгарський перець двох кольорів, хоча це не принципово. Замість тортильи можна взяти звичайний лаваш. Також соуси можете використовувати різні, які вам подобаються. Принадність мексиканської кухні - в можливості змінювати інгредієнти і додавати щось абсолютно нове. Я в фахитос ще й часничок додаю. Дивимося рецепт.
- Яловичина - 500 грам
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Тортілья - 5 штук
- Крем, томатний соус, сирний соус - За смаком
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Ріжемо перець півкільцями.
Цибулю ріжемо кільцями.
М'ясо кубиками або продовгуватими шматочками.
На одній сковороді обсмажуємо і тушкуємо овочі.
На іншій - м'ясо.
Змішуємо овочі з м'ясом, додаємо спеції.
Готове фахитос з яловичиною подаємо з підігрітими коржиками і соусами. Їсти можна як завгодно - загорніть, наприклад, начинку разом з соусами, і подавайте. Смачного!