Фахітос з куркою на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Фахітос з гострими спеціями в тортілья - це шматочок спекотної сонячної Мексики на вашій кухні. Запечене соковите м'ясо з овочами… що може бути краще для перекусу на швидку руку? !
Перед вами рецепт, як приготувати фахитос з куркою на швидку руку. Зазвичай це блюдо готується на сковороді, але тут все набагато простіше і корисніше. Всі інгредієнти запікаються одночасно в духовці. Виходить дуже ніжне соковите м'ясо з овочами, з пікантною ноткою перцю чилі. Приємних вам клопоту на кухні!
- Грудка куряча - 400 грам
- Перець болгарський - 2 штуки (червоний, жовтий)
- Цибуля - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Перець чилі - За смаком
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Сік лимонний - 1-2 Ст. Ложок
- Коржик Тортілья - 3-4 штук
- Зелень - За смаком
Духовку дозволите на 180 ° С. Підготуйте необхідні продукти. Овочі помийте, цибуля очистіть. Грудку промийте, обсушити паперовими рушниками.
У перцю видаліть плодоніжки і насіння. Наріжте тонкими смужками. Грудку наріжте смужками, цибуля - півкільцями. Викладіть овочі в форму для запікання. Додати сіль за смаком, додайте спеції, полийте оливковою олією і перемішайте.
Запікайте в розігрітій духовці протягом 25-30 хвилин. Полийте лимонним соком.
Коржі тортілья згорніть навпіл, зафіксуйте за допомогою фольги і запікайте в духовці протягом 3-4 хвилин при 180 ° С.
Викладіть м'ясо з овочами в коржі, посипати подрібненою зеленню. Подавайте з коханим гострим соусом, але можна і зі сметаною. Смачного!