Чалупас з курки по-мексиканськи
(покроковий рецепт з фото)
Пробували мексиканську кухню? Пропоную спробувати популярне в Мексиці блюдо - чалупас з курки по-мексиканськи. Воно подається і гарячим, і холодним. Можна подати як закуску або як основне блюдо.
Пропоную спробувати цікаве блюдо мексиканської кухні. Являє собою воно хрусткі смажені курячі грудки з начинкою з мусу з авокадо, помідорів і сиру. Це не тільки дуже смачно, але також оригінально виглядає на столі за рахунок незвичайної подачі. Великий плюс цієї страви ще й в тому, що в холодному вигляді воно не втрачає своїх смакових якостей!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Помідор - 1 штука
- Сир тертий - 2 Ст. Ложки
- Яйцр - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Олія соняшникова - 3 чайних ложки
Грудку розріжте навпіл і злегка відбийте качалкою.
З фольги зробіть тримачі для грудки ось такої форми.
Кожну грудку спочатку занурте в яйце, потім обваляйте в борошні, змішаної зі спеціями і сіллю. Покладіть на заготовки з фольги. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 25 хвилин.
Зніміть грудки і обсмажте їх на сковороді до хрусткого стану.
Для начинки: авокадо наріжте кубиком. У чаші блендера подрібніть разом зі сметаною.
У кожну грудку вкладіть мус з авокадо.
Кілька скибочок помідорів і тертий сир.
Подайте до столу гарячими або холодними. Смачно в будь-якому вигляді. Смачного!