Квасоля по-мексиканськи
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля по-мексиканськи - одне з популярних страв, яке готують в повсякденному меню. Воно ароматне, смачне і дуже корисне, завдяки овочевим інгредієнтів і спецій, використовуваним в ньому. Спробуйте!
Перед вами прекрасний рецепт, який підкаже, як приготувати квасоля по-мексиканськи. Ця страва готувати нескладно, але воно вимагає досить багато часу через тривалого варіння квасолі. Всі інгредієнти звичні для нашої країни. У рецепті використовується морквина, цибуля, солодкий перець, помідори. Тушковані овочі відмінно доповнюють смак відвареної квасолі, яка потім гаситься в цих овочах і просочується їх ароматом. В даному рецепті пропонується варіант пісного страви, але при бажанні його можна доповнити м'ясом.
- Квасоля червона - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сушений часник - За смаком
- Спеції та приправи - За смаком
1. Перед тим, як приготувати квасоля по-мексиканськи, замочіть її на ніч у холодній воді. Потім варите, періодично підливаючи воду, протягом 2 годин.
2. Підготуйте овочі для піджарки. Очистіть цибулю і наріжте його соломкою. Очищену моркву натріть на крупній тертці. Болгарський червоний перець звільніть від плодоніжки і насіння, наріжте соломкою. У розігріту з рослинним маслом сковорідку викладіть овочі і обсмажте.
3. Коли овочі на сковорідці стануть м'якими, з'єднайте їх з квасолею. Гасіть все разом під кришкою. Потім наріжте соломкою помідор і викладіть його в сковорідку до решти інгредієнтів. Додайте томатну пасту, часник і спеції (за смаком). Додати сіль. Перемішайте і тушкуйте. Потім зніміть з вогню, і, накривши кришкою, дайте страві настоятися. Квасоля по-мексиканськи подавайте в гарячому вигляді.