Кабачки з морквою тушковані
(покроковий рецепт з фото)
З цим рецептом приготувати смачний і корисний гарнір простіше простого. Кабачки тушковані з морквою підійду до будь-якого м'яса або риби, а так само можуть бути самостійною стравою.
Коли моя племінниця була зовсім маленька, сестра готувала їй ось таке просте і корисне блюдо. І хоча малятко вже виросла, але цей рецепт приготування кабачків тушкованих з морквою ми до сих пір використовуємо, тільки вже для себе. Незважаючи на те, що тут у нас все так основних інгредієнта, такий гарнір виходить дійсно дуже смачний. Я ще додаю в нього трохи часнику, і виходить просто приголомшливо, особливо чоловік радіє, коли я готую цю страву. А оскільки літо не за горами, то краще використовувати в цьому простому рецепті кабачків тушкованих з морквою свіжі овочі, так і смачніше і корисніше.
- Кабачок молодий - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Часник - За смаком
Трьом моркву на крупній тертці, а кабачок нарізаємо невеликими кубиками.
Тепер викладаємо нарізані овочі в каструльку і заливаємо водою так, щоб вона не накривала їх повністю. Ставимо на вогонь, а коли вода закипить, солимо і варимо пару хвилин.
Додаємо сметану, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні під закритою кришкою приблизно 25-30 хвилин. Не забуваємо час від часу помішувати нашу овочі.
У готову страву за бажанням додаємо часник і свіжу зелень. А якщо готували для діток, то подрібнюємо нашу морквину з кабачком за допомогою блендера в пюре. Приємного всім апетиту!