Кабачки, тушковані з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасна ідея для овочевого гарніру або корисного основного блюда. Апетитні, смачні і яскраві кабачки, тушковані з морквою і цибулею в домашніх умовах, пропоную Вашій увазі. Запам'ятовуйте рецепт!
1. Очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю.
2. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла, викладіть туди цибулю. Обсмажте на середньому вогні до прозорості.
3. Часник очистіть і пропустіть через прес. Додайте до цибулі і продовжуйте смажити ще близько хвилини.
4. Очистіть, натріть на тертці або наріжте тонкими брусочками моркву. Викладіть її на сковороду. При необхідності додайте ще трішки масла. На середньому вогні смажте близько 2-3 хвилин, періодично помішуючи.
5. Кабачки вимийте, просушіть і наріжте тонкими півкільцями або середніми кубиками.
6. Додайте до інших овочів.
7. Додати сіль, поперчіть за смаком. Додайте при бажанні спеції і трави. В даному випадку використовуються в рецепті приготування кабачків, тушкованих з морквою і цибулею: орегано, гілочка чебрецю і лавровий лист.
8. Обсмажте пару хвилин.
9. Подрібніть помідор кубиками або натріть на тертці. Також можете взяти томатний соус, наприклад.
10. Додайте помідори і (за потреби) трохи води. Залиште овочі на повільному вогні. Залежно від ваших смаків, можна готувати овочі від 7-8 до 15-20 хвилин.
Ось такий простий і дуже вдалий варіант, як приготувати кабачки, тушковані з морквою і цибулею. Перед подачею можна присипати їх свіжою зеленню.
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Кабачок - 1-2 штук
- Часник - 1-5 зубчиків
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Помідор - 1-3 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Трави - 1 щіпка
2. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла, викладіть туди цибулю. Обсмажте на середньому вогні до прозорості.
3. Часник очистіть і пропустіть через прес. Додайте до цибулі і продовжуйте смажити ще близько хвилини.
4. Очистіть, натріть на тертці або наріжте тонкими брусочками моркву. Викладіть її на сковороду. При необхідності додайте ще трішки масла. На середньому вогні смажте близько 2-3 хвилин, періодично помішуючи.
5. Кабачки вимийте, просушіть і наріжте тонкими півкільцями або середніми кубиками.
6. Додайте до інших овочів.
7. Додати сіль, поперчіть за смаком. Додайте при бажанні спеції і трави. В даному випадку використовуються в рецепті приготування кабачків, тушкованих з морквою і цибулею: орегано, гілочка чебрецю і лавровий лист.
8. Обсмажте пару хвилин.
9. Подрібніть помідор кубиками або натріть на тертці. Також можете взяти томатний соус, наприклад.
10. Додайте помідори і (за потреби) трохи води. Залиште овочі на повільному вогні. Залежно від ваших смаків, можна готувати овочі від 7-8 до 15-20 хвилин.
Ось такий простий і дуже вдалий варіант, як приготувати кабачки, тушковані з морквою і цибулею. Перед подачею можна присипати їх свіжою зеленню.