Рецепт Кабачки, тушковані з морквою і цибулею фото

Кабачки, тушковані з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Кабачок , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Прекрасна ідея для овочевого гарніру або корисного основного блюда. Апетитні, смачні і яскраві кабачки, тушковані з морквою і цибулею в домашніх умовах, пропоную Вашій увазі. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

1. Очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю.

2. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла, викладіть туди цибулю. Обсмажте на середньому вогні до прозорості.

3. Часник очистіть і пропустіть через прес. Додайте до цибулі і продовжуйте смажити ще близько хвилини.

4. Очистіть, натріть на тертці або наріжте тонкими брусочками моркву. Викладіть її на сковороду. При необхідності додайте ще трішки масла. На середньому вогні смажте близько 2-3 хвилин, періодично помішуючи.

5. Кабачки вимийте, просушіть і наріжте тонкими півкільцями або середніми кубиками.

6. Додайте до інших овочів.

7. Додати сіль, поперчіть за смаком. Додайте при бажанні спеції і трави. В даному випадку використовуються в рецепті приготування кабачків, тушкованих з морквою і цибулею: орегано, гілочка чебрецю і лавровий лист.

8. Обсмажте пару хвилин.

9. Подрібніть помідор кубиками або натріть на тертці. Також можете взяти томатний соус, наприклад.

10. Додайте помідори і (за потреби) трохи води. Залиште овочі на повільному вогні. Залежно від ваших смаків, можна готувати овочі від 7-8 до 15-20 хвилин.

Ось такий простий і дуже вдалий варіант, як приготувати кабачки, тушковані з морквою і цибулею. Перед подачею можна присипати їх свіжою зеленню.


  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Кабачок - 1-2 штук
  • Часник - 1-5 зубчиків
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Помідор - 1-3 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Трави - 1 щіпка
1. Очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю.

2. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла, викладіть туди цибулю. Обсмажте на середньому вогні до прозорості.

3. Часник очистіть і пропустіть через прес. Додайте до цибулі і продовжуйте смажити ще близько хвилини.

4. Очистіть, натріть на тертці або наріжте тонкими брусочками моркву. Викладіть її на сковороду. При необхідності додайте ще трішки масла. На середньому вогні смажте близько 2-3 хвилин, періодично помішуючи.

5. Кабачки вимийте, просушіть і наріжте тонкими півкільцями або середніми кубиками.

6. Додайте до інших овочів.

7. Додати сіль, поперчіть за смаком. Додайте при бажанні спеції і трави. В даному випадку використовуються в рецепті приготування кабачків, тушкованих з морквою і цибулею: орегано, гілочка чебрецю і лавровий лист.

8. Обсмажте пару хвилин.

9. Подрібніть помідор кубиками або натріть на тертці. Також можете взяти томатний соус, наприклад.

10. Додайте помідори і (за потреби) трохи води. Залиште овочі на повільному вогні. Залежно від ваших смаків, можна готувати овочі від 7-8 до 15-20 хвилин.

Ось такий простий і дуже вдалий варіант, як приготувати кабачки, тушковані з морквою і цибулею. Перед подачею можна присипати їх свіжою зеленню.

Схожі рецепти