Рецепт Кабачки, тушковані з цибулею фото

Кабачки, тушковані з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Шкода, що в зиязикай час деякі овочі коштують дуже дорого. Тому багато страв доводиться залишати "на потім", щоб в сезон врожаю згадати про такому рецепті і порадувати близьких.

Зараз поділюся з вами нескладним рецептом про те, як приготувати кабачки, тушковані з цибулею. Робиться гарнір просто, він не займе у вас багато часу. Про корисність і не варто говорити, адже овочі - це завжди добре. Вам залишається тільки взяти всі необхідні інгредієнти і приступити до готування!

  • Кабачок - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Помідор - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Часник - За смаком
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
кабачки, тушковані з цибулею - фото крок 1
Підготуйте овочі. Цибуля, морква і кабачок помийте і очистіть від шкірки. Потім наріжте все овочі кубиками або півкільцями, а моркву натріть на тертці.
кабачки, тушковані з цибулею - фото крок 2
Цибуля, помідори та моркву обсмажте на сковороді в олії до золотистого кольору.
кабачки, тушковані з цибулею - фото крок 3
В іншій глибокому посуді почніть смажити кабачки. А потім додайте до них приготовлену обсмажування. Поперчіть, приправити сіллю, перемішайте і тушкуйте під кришкою до готовності.
кабачки, тушковані з цибулею - фото крок 4
За кілька хвилин до вимкнення додайте в блюдо видавлений часник, посипте все нарізаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти