Кабачки, тушковані з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Шкода, що в зиязикай час деякі овочі коштують дуже дорого. Тому багато страв доводиться залишати "на потім", щоб в сезон врожаю згадати про такому рецепті і порадувати близьких.
Зараз поділюся з вами нескладним рецептом про те, як приготувати кабачки, тушковані з цибулею. Робиться гарнір просто, він не займе у вас багато часу. Про корисність і не варто говорити, адже овочі - це завжди добре. Вам залишається тільки взяти всі необхідні інгредієнти і приступити до готування!
- Кабачок - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Помідор - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Часник - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Підготуйте овочі. Цибуля, морква і кабачок помийте і очистіть від шкірки. Потім наріжте все овочі кубиками або півкільцями, а моркву натріть на тертці.
Цибуля, помідори та моркву обсмажте на сковороді в олії до золотистого кольору.
В іншій глибокому посуді почніть смажити кабачки. А потім додайте до них приготовлену обсмажування. Поперчіть, приправити сіллю, перемішайте і тушкуйте під кришкою до готовності.
За кілька хвилин до вимкнення додайте в блюдо видавлений часник, посипте все нарізаною зеленню. Смачного!