Кабачки з картоплею тушковані
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів овочів і здорового харчування - чудове блюдо, яке стане відмінним рішенням для будь-якого обіднього столу. Готується швидко і досить легко.
Всього кілька кроків - і Ви зможете побалувати смакові рецептори чудовим блюдом. Перед Вами класичний рецепт кабачків тушкованих з овочами. Я завжди експериментую в процесі приготування, але тільки в формі нарізування овочів. За рік практики зрозуміла, що для таких страв найкраще різати овочі побільше, оскільки в процесі гасіння вони втрачають свою форму.
- Кабачок - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 20 грам
1. Як показує класичний рецепт кабачків тушкованих з картоплею, готується страва не складно і складається з легких інгредієнтів.
2. Поріжте кабачки кільцями, приблизно півсантиметра товщиною.
3. Наріжте цибулю і моркву і відправте їх на сковороду. Смажаться овочі на рослинному маслі до золотистого кольору.
4. Тим часом підготуйте картопля. Краще його різати брусочками - так він швидко не розвариться в процесі приготування рагу.
4. Поки смажаться овочі, викладіть кабачки на дно каструлі.
5. Викладати можете шарами, а можете все перемішати - на ваш смак і розсуд.
6. Зверху викладіть болгарський перець і залийте все соусом. Після цього можете додатково посолити, поперчити і додати за смаком приправи. З тушкованими овочами відмінно поєднується зелень петрушки і зелену цибулю, тому за кілька хвилин до зняття страви з плити, можете притрусити все зеленню.
7. Гасити кабачки з картоплею слід не більше двадцяти п'яти хвилин на слабкому вогні при постійному помішуванні. Я для таких цілей використовую емальовані каструлі з товстим дном. Перед подачею на стіл можете також злегка притрусити зеленню петрушки і чорним перцем.