Рецепт Кабачки з картоплею тушковані фото

Кабачки з картоплею тушковані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Кабачок
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для любителів овочів і здорового харчування - чудове блюдо, яке стане відмінним рішенням для будь-якого обіднього столу. Готується швидко і досить легко.

Опис приготування:

Всього кілька кроків - і Ви зможете побалувати смакові рецептори чудовим блюдом. Перед Вами класичний рецепт кабачків тушкованих з овочами. Я завжди експериментую в процесі приготування, але тільки в формі нарізування овочів. За рік практики зрозуміла, що для таких страв найкраще різати овочі побільше, оскільки в процесі гасіння вони втрачають свою форму.

  • Кабачок - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - 20 грам
кабачки з картоплею тушковані - фото крок 1
1. Як показує класичний рецепт кабачків тушкованих з картоплею, готується страва не складно і складається з легких інгредієнтів.
кабачки з картоплею тушковані - фото крок 2
2. Поріжте кабачки кільцями, приблизно півсантиметра товщиною.
кабачки з картоплею тушковані - фото крок 3
3. Наріжте цибулю і моркву і відправте їх на сковороду. Смажаться овочі на рослинному маслі до золотистого кольору.
кабачки з картоплею тушковані - фото крок 4
4. Тим часом підготуйте картопля. Краще його різати брусочками - так він швидко не розвариться в процесі приготування рагу.
кабачки з картоплею тушковані - фото крок 5
4. Поки смажаться овочі, викладіть кабачки на дно каструлі.
кабачки з картоплею тушковані - фото крок 6
5. Викладати можете шарами, а можете все перемішати - на ваш смак і розсуд.
кабачки з картоплею тушковані - фото крок 7
6. Зверху викладіть болгарський перець і залийте все соусом. Після цього можете додатково посолити, поперчити і додати за смаком приправи. З тушкованими овочами відмінно поєднується зелень петрушки і зелену цибулю, тому за кілька хвилин до зняття страви з плити, можете притрусити все зеленню.
кабачки з картоплею тушковані - фото крок 8
7. Гасити кабачки з картоплею слід не більше двадцяти п'яти хвилин на слабкому вогні при постійному помішуванні. Я для таких цілей використовую емальовані каструлі з товстим дном. Перед подачею на стіл можете також злегка притрусити зеленню петрушки і чорним перцем.

Схожі рецепти