Кабачки тушковані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви зібралися гасити свіжі овочі, то кращого поєднання, ніж картопля і кабачок для цього не знайти. Ці овочі відмінно підходять один одному, і на їх приготування йде мінімум часу.
Коли влітку дозрівають молоденькі кабачки і починається сезон молодої картоплі, у мене не виникає сумнівів, що ж я приготую з цих овочів, завжди в хід йде ось цей простий рецепт кабачків тушкованих з картоплею. Він дуже легкий, але тут таке ідеальне поєднання інгредієнтів, що саме блюдо виходить приголомшлива - картопля неймовірно ніжний і м'який, а кабачок і зовсім тане в роті. Плюс цей рецепт приготування кабачків тушкованих з картоплею досить економічний, продукти все дуже дешеві, а нагодувати в результаті можна цілу ораву. Домашні завжди раді поласувати таким блюдом, навіть просять добавки, а коли мої рідні ситі, тоді і я щаслива.
- Кабачок - 400-500 грам
- Картопля молода - 600 грам
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Борошно - 50 грам
- Крем - 1 Склянка
- Цибуля зелена - 50 грам
- Кріп свіжий - 30 грам
- Часник - 2 зубчики
- Вода - 0, 5 склянки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком