Кабачки тушковані з картоплею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви зібралися гасити свіжі овочі, то кращого поєднання, ніж картопля і кабачок для цього не знайти. Ці овочі відмінно підходять один одному, і на їх приготування йде мінімум часу.
Коли влітку дозрівають молоденькі кабачки і починається сезон молодої картоплі, у мене не виникає сумнівів, що ж я приготую з цих овочів, завжди в хід йде ось цей простий рецепт кабачків тушкованих з картоплею. Він дуже легкий, але тут таке ідеальне поєднання інгредієнтів, що саме блюдо виходить приголомшлива - картопля неймовірно ніжний і м'який, а кабачок і зовсім тане в роті. Плюс цей рецепт приготування кабачків тушкованих з картоплею досить економічний, продукти все дуже дешеві, а нагодувати в результаті можна цілу ораву. Домашні завжди раді поласувати таким блюдом, навіть просять добавки, а коли мої рідні ситі, тоді і я щаслива.
- Кабачок - 400-500 грам
 - Картопля молода - 600 грам
 - Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
 - Борошно - 50 грам
 - Крем - 1 Склянка
 - Цибуля зелена - 50 грам
 - Кріп свіжий - 30 грам
 - Часник - 2 зубчики
 - Вода - 0, 5 склянки
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Сіль - За смаком
 







