Тушковані кабачки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати тушковані кабачки з картоплею - економне, але смачна страва. Його можна подати самостійно або як гарнір до м'яса. До того ж, воно вегетаріанське і низькокалорійне.
Готується таке рагу дуже швидко, і тут є місце простору для фантазії: кабачки можна замінити на цукіні, також не бійтеся додати улюблені спеції, приправи і побільше свіжої зелені при подачі!
- Картопля - 2 штуки
- Кабачки - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
1
Ріпчаста цибуля, кабачки і картопля почистіть, промийте і наріжте невеликими скибочками.
2
У глибокій сковороді нагрійте оливкову олію, покладіть нарізану цибулю і кабачки, злегка обсмажте на середньому вогні.
3
Додайте нарізану картоплю, все перемішайте, влийте кип'ячену воду і доведіть до кипіння.
4
Додати сіль, поперчіть, додайте улюблені спеції і тушкуйте блюдо 20 хвилин під кришкою і на слабкому вогні.
5
В кінці приготування зніміть кришку, збільште вогонь під сковородою, щоб вся зайва рідина випарується, і готуйте так ще 2 хвилини. Блюдо готово, можна подавати його на стіл.