Рецепт Гриби зі свининою в мультиварці фото

Гриби зі свининою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Пропоную дуже простий і смачний рецепт, як приготувати гриби зі свининою в мультиварці. Блюдо готую без додавання соняшникової олії, тому м'ясо виходить соковитим і апетитним.

Опис приготування:

Гриби можна використовувати будь-які, наприклад, звичайні печериці, білі і навіть лісові сушені гриби. У моєму випадку - це звичайні печериці, які дуже легко купити в будь-якому магазині. Завдяки мультиварці процес приготування нескладний. Готову страву подаю гарячим.

  • Свинина - 0, 8 кілограма
  • Печериці - 0, 5 кілограма
  • Вода - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
гриби зі свининою в мультиварці - фото крок 1
1. Свинину мою, потім нарізаю шматочками невеликого розміру, перекладаю їх у чашу мультиварки і вливаю 3-5 столових ложок води, готую в режимі «Випічка» 20 хвилин при закритій кришці.
гриби зі свининою в мультиварці - фото крок 2
2. Свіжі печериці мою і очищаю від шкірки, потім нарізаю їх шматками.
гриби зі свининою в мультиварці - фото крок 3
3. Відкриваю кришку мультиварки, до того моменту свинина пустила сік і стала м'якою.
гриби зі свининою в мультиварці - фото крок 4
4. Додаю в чашу до м'яса гриби і перемішую.
гриби зі свининою в мультиварці - фото крок 5
5. Закриваю кришку і виставляю програму «Гасіння» і час 60 хвилин. Для 20 хвилин до кінця відправляю в чашу сіль і спеції за смаком.
гриби зі свининою в мультиварці - фото крок 6
6. Готову страву подаю гарячим і прикрашаю свіжою зеленню, смачного!

Схожі рецепти