Гриби зі свининою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную дуже простий і смачний рецепт, як приготувати гриби зі свининою в мультиварці. Блюдо готую без додавання соняшникової олії, тому м'ясо виходить соковитим і апетитним.
Гриби можна використовувати будь-які, наприклад, звичайні печериці, білі і навіть лісові сушені гриби. У моєму випадку - це звичайні печериці, які дуже легко купити в будь-якому магазині. Завдяки мультиварці процес приготування нескладний. Готову страву подаю гарячим.
- Свинина - 0, 8 кілограма
- Печериці - 0, 5 кілограма
- Вода - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
1. Свинину мою, потім нарізаю шматочками невеликого розміру, перекладаю їх у чашу мультиварки і вливаю 3-5 столових ложок води, готую в режимі «Випічка» 20 хвилин при закритій кришці.
2. Свіжі печериці мою і очищаю від шкірки, потім нарізаю їх шматками.
3. Відкриваю кришку мультиварки, до того моменту свинина пустила сік і стала м'якою.
4. Додаю в чашу до м'яса гриби і перемішую.
5. Закриваю кришку і виставляю програму «Гасіння» і час 60 хвилин. Для 20 хвилин до кінця відправляю в чашу сіль і спеції за смаком.
6. Готову страву подаю гарячим і прикрашаю свіжою зеленню, смачного!