Гриби зі свининою і картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Тут я покажу, як приготувати гриби зі свининою і картоплею в духовці. Це класичне поєднання інгредієнтів, а страва виходить дуже ситним. Їм можна нагодувати велику сім'ю. Пробуйте!
Ви побачите, що цей рецепт дуже простий. Основна частина готування відбувається в духовці, і від вас не потрібно ніяких зусиль. Чим тонше ви наріжете картопля і м'ясо, тим швидше блюдо буде готове до вживання.
Якщо ви хочете одержати не запечене, а скоріше тушковане блюдо, то перед відправкою в духовку на деко можна налити трохи води або вершків.
- Картопля - 5 штук
- Свинина - 700 кілограм
- Шампінони - 400 грам
- Лук червоний - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сир твердий - 200 грам
Насамперед займемося м'ясом. Його потрібно нарізати тонкими пластами і гарненько відбити з обох сторін кухонним молоточком.
Деко змастіть рослинною олією і викладіть на нього м'ясо, присолите його і поперчіть. Очистіть картопля і наріжте кружальцями, викладіть на м'ясо, трохи солі.
Шампінтони вимийте і наріжте часточками. Лук наріжте дрібними кубиками і обсмажте на олії разом з грибами. Потім викладіть це на деко і розподілите.
Натріть сир на крупній тертці і присипте їм сожержімое дека. Духовку дозволите на 180 градусів і запечіть в ній блюдо. Час приготування - близько 40 хвилин. Картопля повинна стати м'якою.