Гриби з фаршем і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами своїм рецептом грибів з фаршем і картоплею. На цей раз не просто все запікаємо, а робимо рулет. Він стане прекрасним доповненням будь-якого столу!
Для приготування грибів з фаршем і картоплею досить і трьох великих картоплин. Якщо у вас картопля дрібніше - тоді беріть більше. Фарш я використовую зазвичай свинячий: блюдо тоді вийде більш соковитим, хоча комусь здасться жірновато. До речі, за рахунок свинини і її соку я взагалі не використовую майонез і вам не раджу. Дивимося далі рецепт.
- Фарш - 350 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 250 грам
- Сир - 250 грам
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти: картоплю тремо на крупній тертці, сир теж (крім кількох пластинок), гриби і цибулю ріжемо кубиками. Фарсі сіль і poperčite.
На харчову плівку викладаємо шари: спочатку картоплю з сиром, потім половину цибулі, фарш, лук і останній шар - це сир. Викладіть один шар - накрийте його плівкою, качалкою примніть і розрівняйте акуратно. Потім наступний (плівку не треба залишати! ).
Ось так.
Тепер акуратно згортаємо все в рулет. Перекладаємо на деко і прибираємо плівку. Відправляємо в розігріту духовку на 35 хвилин при 200 З.
Для 10 хвилин до готовності грибів з фаршем і картоплею викладаємо на рулет ще шматочки сиру.
Готову страву присипаємо зеленню. Смачного!
Готову страву присипаємо зеленню. Смачного!