Гриби з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Поживна і ситне блюдо для вечері або обіду. Картопля і гриби - це класичне поєднання інгредієнтів, воно догоджає всім. Розповім, як приготувати гриби з картоплею, їх запікаю в духовці.
Існує безліч рецептів з використанням грибів і картоплі в одній страві, тому кожен знайде відповідний для себе варіант. Завдяки цим рецептом ви зможете приготувати смачну вечерю або гарнір всього за 1 час. Можна використовувати будь-які гриби, залишити овочі цілими або нарізати шматочками, тоді вони швидше приготуються.
- Картопля - 1 кілограм
- Гриби - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Гірчиць - 2 Ст. Ложки
- Сушений орегано - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Сіль, перець - За смаком
1. Вимийте картоплю, розріжте її на 4 частини або 2, якщо картопля маленький. Гриби наріжте товстими пластинами. Подрібніть ріпчаста цибуля, викладіть все на деко з фольгою.
2. Приправити сіллю і poperčite, додайте гірчицю, орегано і оливкове масло, перемішайте все овочі руками.
3. Надішліть деко в розігрітий до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
4. Дістаньте з духовки і залиште на деку ще на 15 хвилин.
5. Перекладіть картопля з грибами в тарілку і подавайте до столу.