Гриби зі свининою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання м'яса і грибів доводиться до смаку багатьом. Спробуйте рецепт, як приготувати гриби зі свининою в духовці. Навіть недосвідчена господиня зможе порадувати і здивувати такою стравою своїх близьких.
Звичайно можна витончений і приготувати рулетики або додати до страви більше овочів, тоді воно буде більш ситним, однак цей рецепт є найпростішим і швидким. Гриби для приготування можна брати як свіжі, так і заморожені. Як м'ясо можна використовувати і курку, але тоді може вийти трохи сухувато (щоб уникнути цього, використовують помідори).
- Свинина - 0, 6 кілограма
- Гриби - 300 грам
- Сир - 300 грам
- Майонез - 6 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Соняшникова олія - За смаком
1. Свинину миємо й нарізаємо невеликими шматочками, загортаємо її в плівку і трохи відбиваємо, головне не перестаратися.
2. Складаємо м'ясо в миску, заливаємо його соєвим соусом, так воно візьме потрібну сіль і стане ніжним і соковитим.
3. Заморожені гриби размораживаем, після чого відварюємо їх до готовності в підсоленій воді (близько 30 хвилин), після цього відкидаємо на друшляк, щоб пішла зайва рідина.
4. Сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з майонезом.
5. Деко для запікання змащуємо олією, викладаємо в нього шматочки свинини, зверху укладаємо гриби, а потім - сир з майонезом.
6. Відправляємо м'ясо в духовку при температурі в 200 градусів, випікаємо до повної готовності (коли сир підрум'яниться). М'ясо відразу не перекладаємо з дека, інакше воно розвалиться, залишаємо на 10-15 хвилин, а після цього подаємо.