Кукурудза, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную найпростіший спосіб, як приготувати кукурудзу, запечену у фользі. Вся принадність рецепта полягає в тому, що він дуже простий, і кожен може з легкістю доповнити його по своєму смаку.
Використання різних спецій і соусів може категорично змінити смак готового блюда. Не бійтеся експериментувати, і ви зможете створити свій, унікальний рецепт!
- Кукурудза - 2 штуки
- Вершкове масло - 70 грам (розм'якшене)
- Braai - За смаком
- Перець - За смаком
- Часник - За смаком
Підготуйте кукурудзу, не тільки приберіть зовнішні листя, але і ретельно промийте качани, щоб позбутися від дрібних волокон. Потім просушіть кукурудзу, наприклад, паперовими рушниками.
Підготуйте суміш для запікання кукурудзи. Основними інгредієнтами тут є вершкове масло і сіль, а для додання аромату і пікантного смаку додають різні спеції. Я вважаю за краще використовувати свіжу кінзу, мелений чорний перець і часничок. Всі компоненти потрібно змішати між собою, але щоб маса вийшла однорідною і її можна було намазати на качани кукурудзи, масло має бути кімнатної температури.
Отриману вершкову масу рівномірно нанесіть на качани.
Тепер плотненько загорніть кожен качан кукурудзи в фольгу, після чого відправте все в духовку на 40 хвилин. Готуватися кукурудза повинна при 200 градусах.