Рецепт Кукурудза, запечена зі спеціями і зеленню фото

Кукурудза, запечена зі спеціями і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі, Молочні продукти, Вершкове масло, Кукурудза
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Гарячі страви, Страви у фользі

Пропоную вам дізнатися, як приготувати кукурудзу, запечену зі спеціями і зеленню. Всі люблять варену кукурудзу, так що і ця вам сподобається! Блюдо легко стане родзинкою вашого столу.

Цей рецепт дає вам можливість поекспериментувати з кількістю і різноманітністю спецій, щоб надати кукурудзі саме той смак, який вам подобається. Це досить незвичайне, але дуже смачне і ситне блюдо, яке можна приготувати на свято влітку, коли кукурудза найсмачніша. Як зелені ви можете взяти петрушку, кріп, базилік або рукколу, все залежить від вашого смаку.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Кукурудзяний качан - 3 штуки
  • Лимон - 12 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
кукурудза, запечена зі спеціями і зеленню - фото крок 1
1. Для початку приготуйте соус, в якому будете запікати кукурудзу. Для цього розімніть вилкою вже розм'якшене вершкове масло і додайте до нього дрібно нарізану зелень. Потім додайте спеції і сіль, часник і сік половини лимона, добре все перемішайте.
кукурудза, запечена зі спеціями і зеленню - фото крок 2
2. Змастіть соусом качани з усіх боків, загорніть кожен качан в фольгу.
кукурудза, запечена зі спеціями і зеленню - фото крок 3
3. Запікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти