Кукурудза, запечена зі спеціями і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати кукурудзу, запечену зі спеціями і зеленню. Всі люблять варену кукурудзу, так що і ця вам сподобається! Блюдо легко стане родзинкою вашого столу.
Цей рецепт дає вам можливість поекспериментувати з кількістю і різноманітністю спецій, щоб надати кукурудзі саме той смак, який вам подобається. Це досить незвичайне, але дуже смачне і ситне блюдо, яке можна приготувати на свято влітку, коли кукурудза найсмачніша. Як зелені ви можете взяти петрушку, кріп, базилік або рукколу, все залежить від вашого смаку.
- Вершкове масло - 100 грам
- Кукурудзяний качан - 3 штуки
- Лимон - 12 штук
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Для початку приготуйте соус, в якому будете запікати кукурудзу. Для цього розімніть вилкою вже розм'якшене вершкове масло і додайте до нього дрібно нарізану зелень. Потім додайте спеції і сіль, часник і сік половини лимона, добре все перемішайте.
2. Змастіть соусом качани з усіх боків, загорніть кожен качан в фольгу.
3. Запікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 30 хвилин. Смачного!