Рецепт Масло з зеленню та спеціями фото

Масло з зеленню та спеціями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Молочні продукти, Зелень, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На сніданок

Якщо ви хочете доповнити щоденні страви чимось незвичайним, зверніть увагу на цю ідею, як приготувати масло з зеленню та спеціями. Неймовірний смак і аромат напевно не залишить байдужих!

Таке масло ідеально подавати до м'ясних страв, особливо до стейкам. Крім того, воно чудово підійде для закусок. Сам процес досить простий, а часу в цілому піде близько години. Особливу увагу хочу звернути на те, що в рецепті обов'язково варто використовувати гарне вершкове масло без сторонніх присмаків. Отже, давайте по порядку розберемося, як приготувати масло з зеленню та спеціями.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Петрушка - 50 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Пластівці перцю чилі - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2-1 чайних ложки
  • Мед - 1/2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Оцет - 2-3 чайних ложок
масло з зеленню та спеціями - фото крок 1
1. У чашу блендера відправте очищений часник, вимиту і обсушену петрушку, сіль, перець і орегано.
масло з зеленню та спеціями - фото крок 2
2. Подрібніть трохи, після додайте олію, мед і оцет. Знову збийте.
масло з зеленню та спеціями - фото крок 3
3. З'єднайте 2 ложки отриманого соусу з розм'якшеним вершковим маслом.
масло з зеленню та спеціями - фото крок 4
4. Ретельно перемішайте.
масло з зеленню та спеціями - фото крок 5
5. Викладіть масло з зеленню та спеціями на харчову плівку.
масло з зеленню та спеціями - фото крок 6
6. Акуратно сформуйте і загорніть. Приберіть на 40 хвилин в морозилку, а після ще потримайте 10 хвилин в холодильнику перед подачею.

Схожі рецепти