Масло з зеленню та спеціями
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете доповнити щоденні страви чимось незвичайним, зверніть увагу на цю ідею, як приготувати масло з зеленню та спеціями. Неймовірний смак і аромат напевно не залишить байдужих!
Таке масло ідеально подавати до м'ясних страв, особливо до стейкам. Крім того, воно чудово підійде для закусок. Сам процес досить простий, а часу в цілому піде близько години. Особливу увагу хочу звернути на те, що в рецепті обов'язково варто використовувати гарне вершкове масло без сторонніх присмаків. Отже, давайте по порядку розберемося, як приготувати масло з зеленню та спеціями.
- Вершкове масло - 100 грам
- Петрушка - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Пластівці перцю чилі - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2-1 чайних ложки
- Мед - 1/2 чайних ложки
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Оцет - 2-3 чайних ложок
1. У чашу блендера відправте очищений часник, вимиту і обсушену петрушку, сіль, перець і орегано.
2. Подрібніть трохи, після додайте олію, мед і оцет. Знову збийте.
3. З'єднайте 2 ложки отриманого соусу з розм'якшеним вершковим маслом.
4. Ретельно перемішайте.
5. Викладіть масло з зеленню та спеціями на харчову плівку.
6. Акуратно сформуйте і загорніть. Приберіть на 40 хвилин в морозилку, а після ще потримайте 10 хвилин в холодильнику перед подачею.