Рецепт Грибне масло з зеленню фото

Грибне масло з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Гриби , Вершкове масло , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На сніданок
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Шукайте якийсь новенький рецепт закуски? Тоді вам точно знадобиться мій варіант! Оригінальне поєднання здивує вас своєю простотою і підійде для різних страв. Спробуйте самі і здивуєтеся!

Опис приготування:

Для вас я описала, як приготувати грибне масло з зеленню. Його прийнято подавати до гарячих стейкам або смаженого м'ясо. Підходить для створення бутербродів, а також доповнить пасту і варену картоплю. Можна не боятися і заготовити масло заздалегідь, адже воно зберігається в морозильнику пару тижнів.

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Зелень - 1 Чайна ложка (або трави)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
грибне масло з зеленню - фото крок 1
Гриби промийте, обсушити і дрібно наріжте. Обсмажте їх в 50 грамах олії до хрусткої скоринки. В кінці додайте сіль, трави або зелень і перець. Все перемішайте.
грибне масло з зеленню - фото крок 2
Масло збийте до м'якості. Потім додайте в нього грибну масу. Ретельно перемішайте. Перекладіть масло в харчову плівку, зробивши ковбаску.
грибне масло з зеленню - фото крок 3
Приберіть грибне масло в морозилку до повного застигання. Подавайте його, нарізавши гуртками. Приємною дегустації!

Схожі рецепти