Рецепт Грибне масло з зеленню фото

Грибне масло з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Гриби, Вершкове масло, Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На сніданок

Шукайте якийсь новенький рецепт закуски? Тоді вам точно знадобиться мій варіант! Оригінальне поєднання здивує вас своєю простотою і підійде для різних страв. Спробуйте самі і здивуєтеся!

Для вас я описала, як приготувати грибне масло з зеленню. Його прийнято подавати до гарячих стейкам або смаженого м'ясо. Підходить для створення бутербродів, а також доповнить пасту і варену картоплю. Можна не боятися і заготовити масло заздалегідь, адже воно зберігається в морозильнику пару тижнів.

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Зелень - 1 Чайна ложка (або трави)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
грибне масло з зеленню - фото крок 1
Гриби промийте, обсушити і дрібно наріжте. Обсмажте їх в 50 грамах олії до хрусткої скоринки. В кінці додайте сіль, трави або зелень і перець. Все перемішайте.
грибне масло з зеленню - фото крок 2
Масло збийте до м'якості. Потім додайте в нього грибну масу. Ретельно перемішайте. Перекладіть масло в харчову плівку, зробивши ковбаску.
грибне масло з зеленню - фото крок 3
Приберіть грибне масло в морозилку до повного застигання. Подавайте його, нарізавши гуртками. Приємною дегустації!

Схожі рецепти