Грибне масло з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте якийсь новенький рецепт закуски? Тоді вам точно знадобиться мій варіант! Оригінальне поєднання здивує вас своєю простотою і підійде для різних страв. Спробуйте самі і здивуєтеся!
Для вас я описала, як приготувати грибне масло з зеленню. Його прийнято подавати до гарячих стейкам або смаженого м'ясо. Підходить для створення бутербродів, а також доповнить пасту і варену картоплю. Можна не боятися і заготовити масло заздалегідь, адже воно зберігається в морозильнику пару тижнів.
- Вершкове масло - 250 грам
- Печериці - 200 грам
- Зелень - 1 Чайна ложка (або трави)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Гриби промийте, обсушити і дрібно наріжте. Обсмажте їх в 50 грамах олії до хрусткої скоринки. В кінці додайте сіль, трави або зелень і перець. Все перемішайте.
Масло збийте до м'якості. Потім додайте в нього грибну масу. Ретельно перемішайте. Перекладіть масло в харчову плівку, зробивши ковбаску.
Приберіть грибне масло в морозилку до повного застигання. Подавайте його, нарізавши гуртками. Приємною дегустації!