Пиріг «Сирно-грибне задоволення»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви є прихильником грибів, тоді цей рецепт як раз те, що вам потрібно! Приготування не займе багато часу, а поєднання грибів і сиру - безпрограшний варіант.
Ароматний, ніжний, вершково-грибний пиріг - встояти від нього неможливо! Рецепт з розряду "смачно, ситно і бюджетно" . Пропоную приготувати пиріг "сирно-грибне задоволення" і насолодитися його чудовим смаком. Гриби можна брати абсолютно будь-які, у мене в цей раз печериці. Пригощайтеся!
- Борошно - 220 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Вода - 3 Ст. Ложки (крижана)
- Яйце - 3 штуки
- Гриби - 200 грам
- Сирок Плавлений - 2 штуки (найкраще грибні або вершкові)
- Цибуля - 1-2 штук
- Кріп - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
З'єднайте в глибокій мисці борошно і нарізане кубиками масло. Перетріть борошно з маслом до стану крихти.
Додайте яйце і щіпку солі.
Перемішайте, додайте воду і замісити м'яке тісто. Загорніть його в плівку і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Гриби наріжте пластинами, цибуля пір'ям. Обсмажте гриби з цибулею до готовності на сковороді. Остудіть.
Додайте терті сирки, зелень, яйця і сіль.
Перемішайте. Начинка готова.
Дістаньте тісто і руками розподіліть по змащеній маслом формі, формуючи високі бортики.
Зверху розподіліть начинку. Випікайте при 180 градусах близько 30-40 хвилин.
Пиріг "сирно-грибне задоволення" готовий. Наріжте на порції і подайте до столу. Смачного!