Рецепт Пиріг «Сирно-грибне задоволення» фото

Пиріг «Сирно-грибне задоволення»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Пісочне тісто , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви є прихильником грибів, тоді цей рецепт як раз те, що вам потрібно! Приготування не займе багато часу, а поєднання грибів і сиру - безпрограшний варіант.

Опис приготування:

Ароматний, ніжний, вершково-грибний пиріг - встояти від нього неможливо! Рецепт з розряду"смачно, ситно і бюджетно" . Пропоную приготувати пиріг"Сирно-грибне задоволення" і насолодитися його чудовим смаком. Гриби можна брати абсолютно будь-які, у мене в цей раз печериці. Пригощайтеся!

  • Борошно - 220 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вода - 3 Ст. Ложки (крижана)
  • Яйце - 3 штуки
  • Гриби - 200 грам
  • Сирок Плавлений - 2 штуки (найкраще грибні або вершкові)
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Кріп - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
пиріг
Підготуйте всі інгредієнти.
пиріг
З'єднайте в глибокій мисці борошно і нарізане кубиками масло. Перетріть борошно з маслом до стану крихти.
пиріг
Додайте яйце і щіпку солі.
пиріг
Перемішайте, додайте воду і замісити м'яке тісто. Загорніть його в плівку і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
пиріг
Гриби наріжте пластинами, цибуля пір'ям. Обсмажте гриби з цибулею до готовності на сковороді. Остудіть.
пиріг
Додайте терті сирки, зелень, яйця і сіль.
пиріг
Перемішайте. Начинка готова.
пиріг
Дістаньте тісто і руками розподіліть по змащеній маслом формі, формуючи високі бортики.
пиріг
Зверху розподіліть начинку. Випікайте при 180 градусах близько 30-40 хвилин.
пиріг
Пиріг"Сирно-грибне задоволення" готовий. Наріжте на порції і подайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти