Телятина і грибне рагу
(покроковий рецепт з фото)
Ресторанні страви - це не складно, а є. Необхідно вибрати якісні інгредієнти, зробити красиву подачу і знайти гідний рецепт. Ця ідея стане ідеальною для романтичного вечора.
У покрокової інструкції описано, як приготувати телятину і грибне рагу. М'яка текстура з вершковим соусом і ситна основа - запорука успішного страви. Тут переплелася маса ароматів і смаків, які порушать апетит багатьох людей. Під цей рецепт обов'язково подавайте біле вино.
- Телятина - 400 грам
- Печериці - 200 грам
- Петрушка - 5 грам
- Яловичий бульйон - 100 мілілітрів
- Біле вино - 100 мілілітрів
- Вершки 33-38% - 150 мілілітрів
- Luk-salotų - 2 штуки
- Сік лимона - 0, 5 штуки
- Топлене масло - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Телятину наріжте середніми смужками. Дрібно наріжте цибулю, а гриби наріжте слайсами.
У сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому м'ясо до коричневої скоринки з усіх боків.
Потім видаліть телятину зі сковороди, замість неї викладіть цибулю і гриби. Обсмажте їх протягом 5 хвилин, помішуючи. Потім змішайте разом крохмаль, вершки і вино. Влийте суміш в сковороду.
Гасіть соус до загусання. Після цього додайте м'ясо. Готуйте страву протягом 2-х хвилин.
У готове рагу додайте сік лимона, перець і сіль. Зверху засипте зелень. Смачного!