Рецепт Телятина і грибне рагу фото

Телятина і грибне рагу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Швейцарська кухня
М'ясо, Телятина, Гриби, Печериці
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, Романтична вечеря
Гарячі страви, Рагу

Ресторанні страви - це не складно, а є. Необхідно вибрати якісні інгредієнти, зробити красиву подачу і знайти гідний рецепт. Ця ідея стане ідеальною для романтичного вечора.

У покрокової інструкції описано, як приготувати телятину і грибне рагу. М'яка текстура з вершковим соусом і ситна основа - запорука успішного страви. Тут переплелася маса ароматів і смаків, які порушать апетит багатьох людей. Під цей рецепт обов'язково подавайте біле вино.

  • Телятина - 400 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Петрушка - 5 грам
  • Яловичий бульйон - 100 мілілітрів
  • Біле вино - 100 мілілітрів
  • Вершки 33-38% - 150 мілілітрів
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Сік лимона - 0, 5 штуки
  • Топлене масло - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
телятина і грибне рагу - фото крок 1
Телятину наріжте середніми смужками. Дрібно наріжте цибулю, а гриби наріжте слайсами.
телятина і грибне рагу - фото крок 2
У сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому м'ясо до коричневої скоринки з усіх боків.
телятина і грибне рагу - фото крок 3
Потім видаліть телятину зі сковороди, замість неї викладіть цибулю і гриби. Обсмажте їх протягом 5 хвилин, помішуючи. Потім змішайте разом крохмаль, вершки і вино. Влийте суміш в сковороду.
телятина і грибне рагу - фото крок 4
Гасіть соус до загусання. Після цього додайте м'ясо. Готуйте страву протягом 2-х хвилин.
телятина і грибне рагу - фото крок 5
У готове рагу додайте сік лимона, перець і сіль. Зверху засипте зелень. Смачного!

Схожі рецепти