Різотто грибне
(покроковий рецепт з фото)
Класичне, неймовірно ароматне, ніжне і дуже смачне блюдо я поспішаю вам запропонувати на замітку. Чи готові насолодитися апетитним обідом або вечерею? Запам'ятовуйте рецепт і повторіть його будинку!
Хочу навчити вас готувати грибне різотто в домашніх умовах. Основою страви в даному випадку буде курячий бульйон. Він, на мій погляд, підходить ідеально. Звичайно, зварити його варто заздалегідь Якщо вибираєте рис, то віддайте перевагу арборио. З м'яким сиром і пармезаном вийде дивовижне блюдо, від якого просто неможливо відірватися.
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Гриби - 400 грам
- Бульйон курячий - 8 склянок (приблизно)
- Мал - 2 склянки
- Біле сухе вино - 3/4 склянки
- Крем-сир - 1/3 склянки
- Пармезан - 1/3 склянки
- Сіль і спеції - За смаком (лавровий лист, чебрець, соєвий соус, шавлія, перець)
1. Курячий бульйон вилийте в каструлю і поставте на вогонь. Вимийте, обсушити гриби і видаліть ніжки. Надішліть ніжки разом з лавровим листом і чебрецем в бульйон.
2. Додайте соєвий соус, варіть після закипання на середньому вогні близько півгодини. Окремо розігрійте вершкове масло і обсмажте нарізані гриби з цибулею хвилин 5.
3. Додайте рис, перемішайте і смажте хвилинку. Після влийте вино і дайте йому наполовину випаруватися. Додавайте по 1/2 склянки бульйону.
4. Як тільки бульйон вбрався, вливайте наступну частину і так до повної готовності рису (влити потрібно близько 6 склянок). В кінці додайте крем-сир і тертий пармезан, сіль за смаком, додайте перець (при бажанні) і зелень.
Подавайте грибне різотто гарячим.
Смачного!
Подавайте грибне різотто гарячим.
Смачного!