Рецепт Різотто грибне фото

Різотто грибне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи , Гриби , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Класичне, неймовірно ароматне, ніжне і дуже смачне блюдо я поспішаю вам запропонувати на замітку. Чи готові насолодитися апетитним обідом або вечерею? Запам'ятовуйте рецепт і повторіть його будинку!

Опис приготування:

Хочу навчити вас готувати грибне різотто в домашніх умовах. Основою страви в даному випадку буде курячий бульйон. Він, на мій погляд, підходить ідеально. Звичайно, зварити його варто заздалегідь Якщо вибираєте рис, то віддайте перевагу арборио. З м'яким сиром і пармезаном вийде дивовижне блюдо, від якого просто неможливо відірватися.

  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Гриби - 400 грам
  • Бульйон курячий - 8 склянок (приблизно)
  • Мал - 2 склянки
  • Біле сухе вино - 3/4 склянки
  • Крем-сир - 1/3 склянки
  • Пармезан - 1/3 склянки
  • Сіль і спеції - За смаком (лавровий лист, чебрець, соєвий соус, шавлія, перець)
різотто грибне - фото крок 1
1. Курячий бульйон вилийте в каструлю і поставте на вогонь. Вимийте, обсушити гриби і видаліть ніжки. Надішліть ніжки разом з лавровим листом і чебрецем в бульйон.
різотто грибне - фото крок 2
2. Додайте соєвий соус, варіть після закипання на середньому вогні близько півгодини. Окремо розігрійте вершкове масло і обсмажте нарізані гриби з цибулею хвилин 5.
різотто грибне - фото крок 3
3. Додайте рис, перемішайте і смажте хвилинку. Після влийте вино і дайте йому наполовину випаруватися. Додавайте по 1/2 склянки бульйону.
різотто грибне - фото крок 4
4. Як тільки бульйон вбрався, вливайте наступну частину і так до повної готовності рису (влити потрібно близько 6 склянок). В кінці додайте крем-сир і тертий пармезан, сіль за смаком, додайте перець (при бажанні) і зелень.
Подавайте грибне різотто гарячим.
Смачного!

Схожі рецепти