Рецепт Масло вершкове з зеленню фото

Масло вершкове з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Зелень
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Цей простий рецепт масла вершкового з зеленню повинен сподобається всім тим господиням, які обожнюють додавати в класичні страви всілякі оригінальні заправки і соуси. Спробуйте, смачно!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування масла вершкового з зеленню я для себе відкрила недавно, але дуже задоволена - моїх домочадців важко нагодувати чимось корисним, а ось бутерброди з маслом вони люблять. Так що тепер і масло для них заготовлюють"особливе" - із зеленню, часником і лимонним соком. Смачно і навіть майже корисно (якщо маленьких дозах)!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Зелень - 50-100 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Лимон - 1/4 штуки
  • Сіль - За смаком
масло вершкове з зеленню - фото крок 1
1. Масло розм'якшує до кімнатної температури, додамо до нього подрібнену зелень і часник, сіль і лимонний сік (а можна навіть і цедру). Перетираємо все разом в блендері.
масло вершкове з зеленню - фото крок 2
2. Фольгу розстеляємо, викладаємо нашу зелену суміш і замотуємо тугий ковбаскою. Відправимо в розігріту духовку.
масло вершкове з зеленню - фото крок 3
3. Це для того, щоб масло повністю расстаяла. Так що через 5 хвилин ковбаску прибираємо, охолоджуємо і відправимо в холодильник до повного затвердіння. А потім можна нарізати шматочками і подавати до обіду!

Схожі рецепти