Масло вершкове з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт масла вершкового з зеленню повинен сподобається всім тим господиням, які обожнюють додавати в класичні страви всілякі оригінальні заправки і соуси. Спробуйте, смачно!
Цей рецепт приготування масла вершкового з зеленню я для себе відкрила недавно, але дуже задоволена - моїх домочадців важко нагодувати чимось корисним, а ось бутерброди з маслом вони люблять. Так що тепер і масло для них заготовлюють "особливе" - із зеленню, часником і лимонним соком. Смачно і навіть майже корисно (якщо маленьких дозах)!
- Вершкове масло - 100 грам
- Зелень - 50-100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Лимон - 1/4 штуки
- Сіль - За смаком
1. Масло розм'якшує до кімнатної температури, додамо до нього подрібнену зелень і часник, сіль і лимонний сік (а можна навіть і цедру). Перетираємо все разом в блендері.
2. Фольгу розстеляємо, викладаємо нашу зелену суміш і замотуємо тугий ковбаскою. Відправимо в розігріту духовку.
3. Це для того, щоб масло повністю расстаяла. Так що через 5 хвилин ковбаску прибираємо, охолоджуємо і відправимо в холодильник до повного затвердіння. А потім можна нарізати шматочками і подавати до обіду!