Рецепт Запечена картопля зі спеціями фото

Запечена картопля зі спеціями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Найпопулярніший гарнір в нашій країні до будь-яких гарячих страв - це картопля. Пюре або відвареної, смажений або запечений. Спробуйте варіант цей варіант приготування запеченої картоплі.

Опис приготування:

Пропоную приготувати смачну картопляну класику! Картопля, приготований в духовці можете подавати як гарнір до м'ясних, рибних страв і до овочевих салатів. Пробуйте!

  • Картопля - 1, 3 кілограма
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Порошок чилі - 0, 5 Ст. Ложки
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Каєнський перець - 1 щіпка
  • Часниковий порошок - 1 щіпка
  • Цибулевий порошок - 1 щіпка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений чорний перець - 1 щіпка
запечена картопля зі спеціями - фото крок 1
1. Вимийте картоплю і обсушити серветками. Наріжте картоплю невеликими шматочками. Викладіть овочі в миску і додайте всі спеції з сіллю, а також оливкова олія, перемішайте.
запечена картопля зі спеціями - фото крок 2
2. Застеліть деко фольгою і викладіть картоплю в один шар.
запечена картопля зі спеціями - фото крок 3
3. Запікайте картопля в розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин до готовності і появи красивою скоринки.
запечена картопля зі спеціями - фото крок 4
4. Готову страву відразу перекладіть в тарілку і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти