Запечена картопля зі спеціями
(покроковий рецепт з фото)
Найпопулярніший гарнір в нашій країні до будь-яких гарячих страв - це картопля. Пюре або відвареної, смажений або запечений. Спробуйте варіант цей варіант приготування запеченої картоплі.
Пропоную приготувати смачну картопляну класику! Картопля, приготований в духовці можете подавати як гарнір до м'ясних, рибних страв і до овочевих салатів. Пробуйте!
- Картопля - 1, 3 кілограма
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Порошок чилі - 0, 5 Ст. Ложки
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Часниковий порошок - 1 щіпка
- Цибулевий порошок - 1 щіпка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Мелений чорний перець - 1 щіпка
1. Вимийте картоплю і обсушити серветками. Наріжте картоплю невеликими шматочками. Викладіть овочі в миску і додайте всі спеції з сіллю, а також оливкова олія, перемішайте.
2. Застеліть деко фольгою і викладіть картоплю в один шар.
3. Запікайте картопля в розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин до готовності і появи красивою скоринки.
4. Готову страву відразу перекладіть в тарілку і подавайте до столу. Смачного!