Запечена кукурудза зі спеціями
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю кукурудзу і різні східні спеції, вони додають будь-якої страви чудовий аромат і смак. Тому хочу вам розповісти, як приготувати запечену зі спеціями кукурудзу.
Щоб кукурудза вийшла особливо смачною, варто спробувати приготувати її на вугіллі, адже саме такий спосіб приготування здавна застосовували в країнах Азії - прабатьків цього чудового рецепту!
- Молода кукурудза в качанах - 5 штук
- Кунжутне мало - 70-100 мілілітрів
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Мелений коріандр - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка (тільки для наслідках сортів кукурудзи)
У миску налийте кунжутне масло, змішайте його зі спеціями.
Підготуйте кукурудзяні качани: очистіть їх від листя і волокон, промийте, а потім просушіть за допомогою рушники або паперових серветок.
Кожен качан кукурудзи тепер потрібно по черзі покласти в миску з кунжутним маслом і спеціями і за допомогою кулінарного пензлика гарненько обмазати пряною сумішшю.
Кожен качан кукурудзи тепер потрібно по черзі покласти в миску з кунжутним маслом і спеціями і за допомогою кулінарного пензлика гарненько обмазати пряною сумішшю.
Після нанесення кунжутного масла зі спеціями качани потрібно щільно загорнути у фольгу і відправити запікатися в духовку при 200 градусах на 10-15 хвилин.