Рецепт Запечена кукурудза зі спеціями фото

Запечена кукурудза зі спеціями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кукурудза
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 20 хв.

Я дуже люблю кукурудзу і різні східні спеції, вони додають будь-якої страви чудовий аромат і смак. Тому хочу вам розповісти, як приготувати запечену зі спеціями кукурудзу.

Опис приготування:

Щоб кукурудза вийшла особливо смачною, варто спробувати приготувати її на вугіллі, адже саме такий спосіб приготування здавна застосовували в країнах Азії - прабатьків цього чудового рецепту!

  • Молода кукурудза в качанах - 5 штук
  • Кунжутне мало - 70-100 мілілітрів
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений коріандр - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка (тільки для наслідках сортів кукурудзи)
запечена кукурудза зі спеціями - фото крок 1
У миску налийте кунжутне масло, змішайте його зі спеціями.
запечена кукурудза зі спеціями - фото крок 2
Підготуйте кукурудзяні качани: очистіть їх від листя і волокон, промийте, а потім просушіть за допомогою рушники або паперових серветок.
Кожен качан кукурудзи тепер потрібно по черзі покласти в миску з кунжутним маслом і спеціями і за допомогою кулінарного пензлика гарненько обмазати пряною сумішшю.
запечена кукурудза зі спеціями - фото крок 3
Після нанесення кунжутного масла зі спеціями качани потрібно щільно загорнути у фольгу і відправити запікатися в духовку при 200 градусах на 10-15 хвилин.

Схожі рецепти