Запечена кукурудза з медом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Люблю експериментувати з солодкими прянощами і добавками. Їх цікаво поєднувати з незвичними продуктами (наприклад, з овочами). Тільки краще знати спочатку хороші поєднання продуктів.
І я вам в цьому допоможу. Пропоную дізнатися про те, як приготувати запечену кукурудзу з медом в духовці. Для мене цей рецепт був незвичайним, так як в ньому з'єдналася солодкість, гострота і вершковий смак. Ваш шлунок буде вам вдячний за таке свято смаку. Приготований соус підійде і для інших страв.
- Кукурудза - 4 штуки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Чилі порошок - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Кукурудзу в качанах запечіть протягом 35 хвилин в духовці при 175 градусах.
Зробіть соус. У чашці змішайте розм'якшене масло з медом і чилі.
Добре перемішайте соус до єдиної консистенції.
С початков снимите кожицу. Кукурудзу змащуйте сіллю і умочуйте в соус. Приємною дегустації!