Рисова молочна каша в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Почніть ранок з смачного і корисного сніданку - рисової молочної каші. Ну, і диво-піч - мультиварка допоможе вам заощадити час і сили. Простий рецепт рисової каші в мультиварці - до вашої уваги.
Досить варити кашу з сокири! Давайте варити смачну і корисну молочну кашу. Каша, зварена в мультиварці, вийде ніжною і в міру солодкої, а різні добавки на зразок кураги, родзинок, кориці і чорносливу зроблять смак рису багатшими. Читайте, як приготувати рисову молочну кашу в мультиварці.
- Мал - 1 Склянка (найкраще використовувати круглий рис. Для вимірювання я використовувала стакан для мультиварки (мультистакан).)
- Молоко - 4 склянки (мультистакан.)
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Олія - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Ізюм, чорнослив, обкладинка - - За смаком
Промивайте рис під холодною проточною водою до тих пір, поки вода не стане прозорою.
Перекладіть промитий рис в чашу мультиварки.
У мультиварку додайте молоко, олія, сіль і цукор, все ретельно перемішайте.
На мультиварці виберіть режим "молочна каша", встановіть таймер на 1 час. Після звукового сигналу вимкніть мультиварку і відкрийте кришку.
Кашу перемішайте і розкладіть по тарілках. Подавайте з родзинками і корицею. Смачного!