Суп-крем з брокколі з лососем і мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт дуже швидкого і ситного супу-пюре з брокколі, лосося і мигдалю
Дрібно нарізаємо цибулину.
У каструлю наливаємо масло, додаємо порізану цибулю і обсмажуємо до полуготовності.Картофель почистимо, наріжемо кубиками і приєднаємо до цибулі. Все перемішуємо і заливаємо гарячою водою. Вода повинна трохи прикривати картопля. Варимо близько 15 хв.
В цей час брокколі розбираємо на суцвіття, додаємо до картоплі і заливаємо водою.
Води повинно бути зовсім небагато, щоб вона не прикривала брокколі. Якщо води буде занадто багато, суп вийде надто рідким.
Уварюємо овочі до готовності, постійно помішуючи і не доливаючи води.
Коли овочі готові, беремо блендер і перетворюємо їх в пюре. Солимо, перчимо і додаємо слівкі.Лосось відварюємо .Смешіваем з овочами і мигдалем і в блендер. Збиваємо все блендером.
.Смачного!
- Картопля - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Брокколі - 500 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Мигдаль - 100 грам
- Лосось - 100-150 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сіль, перець - - За смаком
У каструлю наливаємо масло, додаємо порізану цибулю і обсмажуємо до полуготовності.Картофель почистимо, наріжемо кубиками і приєднаємо до цибулі. Все перемішуємо і заливаємо гарячою водою. Вода повинна трохи прикривати картопля. Варимо близько 15 хв.
В цей час брокколі розбираємо на суцвіття, додаємо до картоплі і заливаємо водою.
Води повинно бути зовсім небагато, щоб вона не прикривала брокколі. Якщо води буде занадто багато, суп вийде надто рідким.
Уварюємо овочі до готовності, постійно помішуючи і не доливаючи води.
Коли овочі готові, беремо блендер і перетворюємо їх в пюре. Солимо, перчимо і додаємо слівкі.Лосось відварюємо .Смешіваем з овочами і мигдалем і в блендер. Збиваємо все блендером.
.Смачного!