Рецепт Чеддерскій крем-суп з брокколі фото

Чеддерскій крем-суп з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Крем-суп

Ніжний, смачний, ситний, просто неможливо відірватися - все це можна сказати про сирний чеддерскій крем-суп з брокколі, який сьогодні ми будемо готувати.

Цей чудовий кулінарний рецепт належить норвезькій кухні. Супчик виходить смачним, корисним, легким і дуже яскравим. Взагалі, брокколі дуже часто використовується при приготуванні різних крем-супів, адже безсумнівну їх гідність - яскравість, краса і можливість оригінальної подачі до столу.

  • Брокколі - 350 грам
  • Твердий сир - 300 грам
  • Бульйон курячий - 500 мілілітрів
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
чеддерскій крем-суп з брокколі - фото крок 1
1. На сковороді обсмажити цибулю у вершковому маслі на помірному вогні до напівпрозорості.
чеддерскій крем-суп з брокколі - фото крок 2
2. Моркву натріть на дрібній тертці і додайте в сковороду на 2 хвилини, помішуйте лук з морквою лопаткою.
чеддерскій крем-суп з брокколі - фото крок 3
3. Дрібно наріжте брокколі і додайте в сковороду гаситися на 10 хвилин.
чеддерскій крем-суп з брокколі - фото крок 4
4. В окремій ємності розтопіть масло, що залишилося на середньому вогні. Додайте борошно і змішайте з допомогою лопатки.
чеддерскій крем-суп з брокколі - фото крок 5
5. Поступово додавайте вершки і продовжуйте перемішувати.
чеддерскій крем-суп з брокколі - фото крок 6
6. Введіть курячий бульйон в вершкову суміш і варіть його 10 хвилин.
чеддерскій крем-суп з брокколі - фото крок 7
7. Обсмажені овочі додайте до бульйону. Приправте сіллю і перцем за смаком.
чеддерскій крем-суп з брокколі - фото крок 8
8. Занурювальним блендером подрібніть овочі до тих пір, поки консистенція супу не стане ніжною.
чеддерскій крем-суп з брокколі - фото крок 9
9. Натріть сир на дрібній тертці, щоб швидше розтопився. Не дайте крем-супу закипеть.

Схожі рецепти