Крем-суп з брокколі для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Овочевий крем-суп - ідеальний обід для дітей і дорослих. Готується він дуже просто і досить швидко, а виходить смачним, ситним і корисним. А що ще потрібно нашим діткам для активного зростання?
Крем-супи для свого дворічного дитини я готую часто, і, звичайно, тільки з корисних продуктів. Іноді міксую різні овочі в одному супі, а іноді використовую один. Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати крем-суп з брокколі для дітей, який можна приготувати в будь-який час року. Влітку і навесні можна використовувати свіжу брокколі, а взимку - морожену.
- Брокколі - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вершки - 100 мілілітрів
- Бульйон - 450-500 мілілітрів
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Брокколі я використовувала заморожену, тому мені необхідно було розморозити її до кімнатної температури. Якщо ви використовуєте свіжу головку брокколі, то тоді гарненько промийте її під проточною водою і розділіть на суцвіття.
У каструлю складіть невеликі суцвіття брокколі, подрібнену цибулю і пропущений через прес часник.
Потім всипте сіль і спеції, додайте вершки, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
Потім влийте бульйон (я використовую курячий, але можна взяти також овочевий бульйон) і варіть на повільному вогні 20-25 хвилин.
Пюріруйте суп за допомогою погружного блендера до стану рідкого пюре.
Крем-суп з брокколі для дітей готовий!
Подавайте супчик в невеликих піалах, прикрасивши зеленню. Їжте із задоволенням!