Суп з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Ви можете зробити такий суп по-швидкому, на це піде не більше 30-40 хвилин. Наваристий і ситний рибний суп порадує вас своїм смаком. Розповідаю про рецепт, як приготувати суп з лососем.
Суп подають гарячим з сухариками або тостами. Ви можете приготувати суп з сирого лосося або з копченого. Замість картоплі можна використовувати рис або яєчну локшину. Суп краще приготувати порційно і з'їсти відразу, не полишаючи його в холодильнику, інакше риба розвалиться і буде виглядати неапетитно.
- Лосось - 400 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Селера - 1 штука (стебло)
- Зелений перець - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Майоран - 1 Чайна ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Бульйон курячий - 0, 5 L
- Молоко - 2 склянки
1
Очистіть картоплю і наріжте кубиками невеликого розміру. Наріжте селера, цибуля і перець невеликими шматочками.
2
У каструлю налийте олію, розігрійте його і викладіть підготовлені овочі, обсмажуйте 5-10 хвилин.
3
Наріжте шматочками свіжий лосось і викладіть в каструлю, додайте томатну пасту, Сіль і перець, майоран і чебрець, влийте бульйон.
4
Доведіть вміст каструлі до кипіння, потім варіть 15-20 хвилин.
5
В самому кінці влийте молоко, за смаком додайте спеції і сіль. Смачного!