Кабачки в клярі з фаршем по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні запропоную вам приготувати даний літня страва - кабачки в клярі з фаршем по-домашньому. Кабачки в клярі виходять дуже смачними і ситними. Їх можна подавати навіть без гарніру!
У самий розпал сезону кабачків їх додають, у всілякі страви. І ось я вирішила приготувати котлети з кабачками, тільки не додавати їх в фарш, а зробити з них форму для котлет. Вийшло дуже оригінально і смачно. Рецепт, як приготувати кабачки в клярі з фаршем по-домашньому, дуже простий і швидкий, він мало чим відрізняється від приготування звичайних котлет, тільки доведеться приготувати ще й кляр, в якому будуть смажитися кабачки з фаршем.
- Кабачок - 1 штука
- Фарш - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 50 мілілітрів
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Якщо використовуєте молодий кабачок, то шкірку можете не знімати, але якщо кабачок вже не молодий, а шкірка у нього товста і тверда, то її краще зрізати.
Кабачки порізати на кружечки товщиною приблизно 8-10 мм.
У кожному кружечку за допомогою металевої вирубки або звичайного склянки зробіть отвори, щоб вийшов «бублик».
М'ясний фарш змішайте з подрібненою цибулею, сіллю і перцем. Все добре перемішайте. Наповніть фаршем кабачки, щільно утрамбовуючи, щоб фарш не випав при обсмажуванні.
Підготуйте кляр. Для цього змішайте яйце, борошно і молоко. Трохи прісоліле і поперчіть. Збивайте кляр ручним віночком, щоб він вийшов максимально однорідним.
Умочіть кабачки з фаршем в кляр і викладіть в сковороду з розігрітим рослинним маслом. Смажте на повільному вогні з обох сторін до готовності фаршу, м'якості кабачка і утворення золотистої скоринки.
Кабачки в клярі з фаршем по-домашньому готові.
Подавайте блюдо з будь-яким соусом, але найкраще підійдуть томатні соуси. Смачного!