Шаурма по-домашньому з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочеться і поїсти ситно і перекусити по-швидкому, прекрасно підійде простий рецепт шаурми по-домашньому з фаршем. Сподобається і дорослим, і дітям.
Застосовуючи простий рецепт шаурми по-домашньому з фаршем, можна приготувати смачне і гарне блюдо, для цього необов'язково дотримуватися спеціальної технології, досить вибрати фарш, який влаштує саме вас, я рекомендую використовувати змішаний - зі свинини і яловичини. Овочі можна взяти будь-які, які знайдете в своєму холодильнику, для своєї шаурми я приготувала соус з часничком і зеленню, так блюдо буде ще смачніше.
- Лаваш свіжий тонкий - 4 штуки
- Фарш м'ясний - 500 грам (свинина і яловичина)
- Помідори - 4 штуки (середнього розміру)
- Огірок свіжий - 2 штуки
- Сир твердий - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - За смаком
- Кріп - За смаком
Фарш обсмажуємо і додаємо до смаку сіль, перець, приправи для фаршу, а потім охолоджуємо.
Цибулю ріжемо півкільцями.
Сир natiraem.
Помідори ріжемо кружальцями.
Огірок ріжемо тонкими кружечками.
Для соусу змішуємо майонез, часник і кріп.
Лаваш змащуємо підготовленим соусом.
Викладаємо овочі.
Посипаємо сиром.
Викладаємо обсмажені м'ясний фарш.
Зверху знову трохи змажемо соусом.
Звертаємо лаваш і шаурма по-домашньому з фаршем готова!