Шаурма по-домашньому з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу поділитися з вами рецептом приготування шаурми по-домашньому з м'ясом. Вам доведеться трохи постояти біля плити, зате це блюдо можна взяти і на природу, і подати на вечерю.
Пропоную вам спробувати свій варіант рецепта шаурми по-домашньому з фото, основою для шаурми я зробила обсмажене на сковороді куряче філе, овочі можуть бути абсолютно різні, це на любителя, а соус можна зробити і самому, все дуже просто! Дотримуючись поетапні інструкції, ви легко розберетеся, як зробити шаурму по-домашньому з м'ясом без особливих зусиль. Смачного!
- Лаваш - 3 штуки
- Куряче філе - 3 штуки (невелика куряча грудка)
- Майонез - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Часник - 3 зубчики
- Кетчуп - За смаком
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 Склянка (для лимонного соку)
- Мариновані огірки - 3 штуки
- Сир твердий - За смаком
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Листя салату - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції для курки - За смаком
Куряче філе дрібно порізати і обсмажити на сковороді, поперчити, посолити і додати спеції для курки за смаком.
Огірки нарізати соломкою (можна використовувати свіжі огірки, якщо ви не любите гострі страви).
Твердий сир натерти.
Цибулю нарізати півкільцями і додати зелень за смаком.
Болгарський перець нарізати соломкою.
Помідори нарізати великою соломкою.
Листя салату порвати.
Підготувати соус: змішати майонез, сметану і видавити три зубчики часнику.
З лимона вичавити сік і додати в воду. Лаваш злегка збризнути водою з лимонним соком.
Поверхня лаваша змастити підготовленим соусом.
Далі на змащений лаваш викласти листя салату а потім овочі: помідори, цибуля, мариновані огірочки, болгарський перець, посипати все зверху сиром і полити соусом.
Викласти на лаваш куряче філе, а потім зверху полити кетчупом і посипати рубаною зеленню.
Згорнути лаваш в рулет і шаурма по-домашньому з м'ясом готова до вживання. Приємного вам апетиту!