Шаурма по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Свята закінчились, а в вашому холодильнику залишилося повно продуктів з яких можна що-небудь приготувати. Докупити кілька відсутніх інгредієнтів, і приготуйте смачну домашню шаурму!
Це простий рецепт приготування шаурми по домашньому. Приготувати цю смакоту зовсім не складно. З інгредієнтів вам знадобиться: вірменський лаваш, куряче філе, огірок, морква, капуста білокачанна, сир твердий, майонез, крем, часник, приправа карі і кріп. Готову шаурму полийте соусом зі сметани, майонезу і часнику. До столу подавайте в гарячому вигляді!
- Куряче філе - 2 штуки
- Лаваш - 8 штук (вірменський)
- Огірок - 3 штуки
- Морква корейська - 50 грам
- Капуста білокачанна - 100 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Майонез - 150 грам
- Крем - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Приправа каррі - 1 штука
- Кріп - За смаком
Підготуємо інгредієнти. Куряче філе відварити в підсоленій воді, капусту нашаткуйте, зелень і огірки поріжте дрібно, сир натріть на крупній тертці.
Готове куряче філе дрібно поріжте. Потім трохи підсушіть на сковороді, без масла.
Зробимо соус. Змішайте майонез і сметану, видавіть через прес часник, додайте дрібку каррі, трохи приправи для м'яса. Ретельно перемішайте.
Розкладіть лист лаваша, всередину викладаємо м'ясо, капусту, корейську моркву, огірки, зелень і сир.
Зверху полийте готовим соусом.
Складаємо лаваш конвертиком.
І закручуємо в трубочку.
Шаурму обсмажуємо з усіх боків на сковороді, без масла.
Готову шаурму полийте соусом.
Смачного!