Шаурма по-домашньому з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай для цього простого рецепту шаурми по-домашньому з ковбасою я використовую салямі або докторську, але в цей раз готувала з курячої, - і всім раджу! Приголомшливо смачно вийшло, та ще й швидко!
Такий рецепт приготування шаурми по-домашньому з ковбасою відмінно підходить в якості закуски гостям. Хоча гості, звичайно, бувають різні, і для званих вечерь, напевно, цей простий рецепт шаурми по-домашньому з ковбасою не підійде. А ось для посиденьок з друзями, в якості закуски - саме те! Та й якщо немає часу на підготовку повноцінного обіду чи вечері, - такий домашній фастфуд іноді собі дозволити можна!
- Ковбаса куряча - 500 грам
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - За смаком
1.Щоб було простіше, я з самого початку готування ріжу овочі і змішую їх з майонезом. Морквину сюди не додаємо.
2. Ковбасу подрібнюємо і обсмажити на рослинному маслі. Я просто зняла з неї шкурку, і вона сама розвалилася на шматочки. Солимо і перчимо курку за смаком.
3. Лаваш розрізаємо на квадрати, і на кожен викладаємо по ложці салату, морквини, ковбаси. Якщо хочете - можна додати побільше.
4. Загортаємо туго рулетиком, і обсмажити кожен такий рулет на сухій сковороді з двох сторін. Шаурма готова!