Рецепт Шаурма по-домашньому з ковбасою фото

Шаурма по-домашньому з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Курка , Лаваш , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Зазвичай для цього простого рецепту шаурми по-домашньому з ковбасою я використовую салямі або докторську, але в цей раз готувала з курячої, - і всім раджу! Приголомшливо смачно вийшло, та ще й швидко!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування шаурми по-домашньому з ковбасою відмінно підходить в якості закуски гостям. Хоча гості, звичайно, бувають різні, і для званих вечерь, напевно, цей простий рецепт шаурми по-домашньому з ковбасою не підійде. А ось для посиденьок з друзями, в якості закуски - саме те! Та й якщо немає часу на підготовку повноцінного обіду чи вечері, - такий домашній фастфуд іноді собі дозволити можна!

  • Ковбаса куряча - 500 грам
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Лаваш тонкий - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Огірок - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - За смаком
шаурма по-домашньому з ковбасою - фото крок 1
1.Щоб було простіше, я з самого початку готування ріжу овочі і змішую їх з майонезом. Морквину сюди не додаємо.
шаурма по-домашньому з ковбасою - фото крок 2
2. Ковбасу подрібнюємо і обсмажити на рослинному маслі. Я просто зняла з неї шкурку, і вона сама розвалилася на шматочки. Солимо і перчимо курку за смаком.
шаурма по-домашньому з ковбасою - фото крок 3
3. Лаваш розрізаємо на квадрати, і на кожен викладаємо по ложці салату, морквини, ковбаси. Якщо хочете - можна додати побільше.
шаурма по-домашньому з ковбасою - фото крок 4
4. Загортаємо туго рулетиком, і обсмажити кожен такий рулет на сухій сковороді з двох сторін. Шаурма готова!

Схожі рецепти