Рецепт Кабачки в клярі по-домашньому фото

Кабачки в клярі по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Гарячі страви, Страви в клярі

Такий простий рецепт кабачків в клярі по-домашньому я раджу всім тим, хто дуже любить легкі закуски. Виходить блюдо ситне, смачне і ароматне!

Такий рецепт приготування кабачків в клярі по-домашньому не залишить байдужими нікого, особливо - чоловіків! Адже закуска виходить відмінна, - Крім того, що дуже смачна і ситна, вона ще й однаково смачна як в холодному, так і в гарячому вигляді! А це значить, що її можна зайвий раз не розігрівати перед роботою, тобто, вона ще й швидка! Так що раджу приготувати!

  • Кабачок - 1 штука
  • Картопля - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Фарш - 200 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Спеції - За смаком
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
кабачки в клярі по-домашньому - фото крок 1
1. Кабачки ріжемо товстими кружечками. Вирізаємо з кожного серединку. Ці обрізки відправимо до фаршу.
кабачки в клярі по-домашньому - фото крок 2
2. До фаршу ж додамо одне яйце, терту картоплю і цибулю, сіль і спеції за вкусу.Тщательно перемішаємо.
кабачки в клярі по-домашньому - фото крок 3
3. Тепер кожен шматочок кабачка наповнимо фаршем і вмочимо в збите з майонезом яйце. Помістимо на сковорідку, і тушкуємо на маленькому вогні до готовності. Перевертаємо кілька разів. В кінці посипаємо тертим сиром і чекаємо, поки розплавиться.
кабачки в клярі по-домашньому - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти