Кабачки в клярі по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Такий простий рецепт кабачків в клярі по-домашньому я раджу всім тим, хто дуже любить легкі закуски. Виходить блюдо ситне, смачне і ароматне!
Такий рецепт приготування кабачків в клярі по-домашньому не залишить байдужими нікого, особливо - чоловіків! Адже закуска виходить відмінна, - Крім того, що дуже смачна і ситна, вона ще й однаково смачна як в холодному, так і в гарячому вигляді! А це значить, що її можна зайвий раз не розігрівати перед роботою, тобто, вона ще й швидка! Так що раджу приготувати!
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Фарш - 200 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Майонез - 3 Ст. Ложки
1. Кабачки ріжемо товстими кружечками. Вирізаємо з кожного серединку. Ці обрізки відправимо до фаршу.
2. До фаршу ж додамо одне яйце, терту картоплю і цибулю, сіль і спеції за вкусу.Тщательно перемішаємо.
3. Тепер кожен шматочок кабачка наповнимо фаршем і вмочимо в збите з майонезом яйце. Помістимо на сковорідку, і тушкуємо на маленькому вогні до готовності. Перевертаємо кілька разів. В кінці посипаємо тертим сиром і чекаємо, поки розплавиться.
4. От і все! Смачного!