Смажені кабачки в клярі з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Смажені кабачки в клярі з сиром - дуже просте і смачне блюдо домашньої кухні. Таким чином ви завжди зможете приготувати кабачки на швидку руку і подати їх на обід або вечерю. Рекомендую!
Приготуємо смажені кабачки в клярі з сиром в домашніх умовах. Тонкими кружальцями ріжемо кабачки, обмакиваем їх в клярную суміш з часником. Обсмажуємо кабачки на олії до красивого золотистого кольору. Присипаємо кабачки подрібненим сиром і даємо йому розплавиться, накривши сковороду кришкою. Хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Клярная суміш - За смаком (жменю)
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - За смаком
- Сир твердий - 100 грам
Кабачки промиваємо і тонко нарізаємо.
Клярную суміш розведіть з водою і додайте подрібнений часник. Перемішайте.
Обваляйте кабачки в приготовленої суміші і обсмажте з двох сторін на рослинній олії.
За допомогою блендера подрібнюємо сир. Присипаємо їм практично обсмажені кабачки і доводимо до готовності під кришкою. Потрібно, щоб сир розплавився. Смачного!