Рецепт Кабачки в клярі з сиром фото

Кабачки в клярі з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Кабачки в клярі з сиром пармезан я роблю для себе як ласощі. Звичайно, трохи калорійне, але зате як смачно. Ця страва також добре вписується в пивну вечірку.

Опис приготування:

Кабачки в клярі з сиром можна зробити гострими. Додайте в кляр перець чилі і ви отримаєте пікантну закуску за яку будуть битися. Ніжний кабачок в золотий упаковці, та ще й сиром присипаний! казка! Зробіть, не пошкодуєте. Сир беріть твердий, найкраще пармезан, а ось кляр зробіть рідким, щоб скоринка вийшла тонкої і хрусткою. Успіхів і приємного апетиту!

  • Кабачки - 4 штуки
  • Яйця - 1 штука
  • Борошно - 70 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Вода або молоко - 0, 5 склянки
  • Спеції - 1 За смаком
  • Сир тертий - 50-80 грам
кабачки в клярі з сиром - фото крок 1
Взяти дрібні кабачки, порізати їх на часточки.
кабачки в клярі з сиром - фото крок 2
Зробити кляр з борошна, солі, яєць і води.
кабачки в клярі з сиром - фото крок 3
Кабачки занурити в кляр і обсмажити.
кабачки в клярі з сиром - фото крок 4
Готові кабачки посипати сиром і на хвилинку поставити в духовку.

Схожі рецепти