Кабачки в клярі з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки в клярі з сиром пармезан я роблю для себе як ласощі. Звичайно, трохи калорійне, але зате як смачно. Ця страва також добре вписується в пивну вечірку.
Кабачки в клярі з сиром можна зробити гострими. Додайте в кляр перець чилі і ви отримаєте пікантну закуску за яку будуть битися. Ніжний кабачок в золотий упаковці, та ще й сиром присипаний! казка! Зробіть, не пошкодуєте. Сир беріть твердий, найкраще пармезан, а ось кляр зробіть рідким, щоб скоринка вийшла тонкої і хрусткою. Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачки - 4 штуки
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 70 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Вода або молоко - 0, 5 склянки
- Спеції - 1 За смаком
- Сир тертий - 50-80 грам
Взяти дрібні кабачки, порізати їх на часточки.
Зробити кляр з борошна, солі, яєць і води.
Кабачки занурити в кляр і обсмажити.
Готові кабачки посипати сиром і на хвилинку поставити в духовку.