Рецепт Смажені кабачки в клярі фото

Смажені кабачки в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Багатий урожай кабачків на дачі може додати головного болю будь-якій господині. Але тільки не тієї, яка знайшла цей рецепт - швидше беріть овоч і перетворюйте його у смачне і просте блюдо.

Опис приготування:

Кабачок ситний і смачний овоч. Очистіть і наріжте його. Razboltayte яйця, додайте молоко, борошно, сіль і спеції. Дайте клярі постояти півгодини, потім викладіть в нього шматочки кабачка і перемішайте. Потім обсмажте шматочки в розігрітій олії з обох сторін. Подавайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного!

  • Кабачок - 1-2 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 0, 3 склянки
  • Борошно - 4-5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
смажені кабачки в клярі - фото крок 1
Кабачок очистіть і наріжте половинками кружечків не товще, ніж пів сантиметра.
смажені кабачки в клярі - фото крок 2
Приготуйте кляр. Razboltayte яйця, додайте молоко, борошно, сіль і спеції. Дайте клярі постояти півгодини, потім викладіть в нього шматочки кабачка і перемішайте.
смажені кабачки в клярі - фото крок 3
Розігрійте масло на сковороді і викладіть в нього кабачки.
смажені кабачки в клярі - фото крок 4
Обсмажте з двох сторін по 2-3 хвилини. Після кожної партії кабачків прибирайте зі сковороди залишки клярі, щоб він не підгорав. Подавайте на стіл в гарячому вигляді.

Схожі рецепти