Смажені кабачки в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Багатий урожай кабачків на дачі може додати головного болю будь-якій господині. Але тільки не тієї, яка знайшла цей рецепт - швидше беріть овоч і перетворюйте його у смачне і просте блюдо.
Кабачок ситний і смачний овоч. Очистіть і наріжте його. Razboltayte яйця, додайте молоко, борошно, сіль і спеції. Дайте клярі постояти півгодини, потім викладіть в нього шматочки кабачка і перемішайте. Потім обсмажте шматочки в розігрітій олії з обох сторін. Подавайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного!
- Кабачок - 1-2 штук
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 0, 3 склянки
- Борошно - 4-5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Кабачок очистіть і наріжте половинками кружечків не товще, ніж пів сантиметра.
Приготуйте кляр. Razboltayte яйця, додайте молоко, борошно, сіль і спеції. Дайте клярі постояти півгодини, потім викладіть в нього шматочки кабачка і перемішайте.
Розігрійте масло на сковороді і викладіть в нього кабачки.
Обсмажте з двох сторін по 2-3 хвилини. Після кожної партії кабачків прибирайте зі сковороди залишки клярі, щоб він не підгорав. Подавайте на стіл в гарячому вигляді.