Баклажани смажені в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Баклажани смажені в клярі - це відмінна можливість швидко і легко зробити обід, гарнір до м'ясних або рибних страв, інгредієнт для салатів або апетитну закуску.
Баклажани смажені в клярі підходять для бутербродів. Вони смачні як в холодному, так і в гарячому вигляді. Можете нарізати їх невеликими шматочками і додати в будь-який овочевий салат. Дайте волю вашої фантазії! Прикрасьте баклажани смажені в клярі свіжою зеленню, овочами і приправами і подайте як закуску до святкового столу! Смачного!
- Баклажан - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Наріжте баклажани кільцями товщиною 1 см.
Посоліть і поперчіть кожне колечко баклажана.
Приготуйте дві чашки, в одній збийте яйця, в іншу висипте борошно.
Поставте чашки в такому напрямку від плити: у самій сковороди борошно, потім чашка зі збитими яйцями, після баклажани. Це допоможе вам контролювати процес і збереже кухню в чистоті. З іншого боку сковороди поставте чашку куди ви будете складати готові баклажани смажені в клярі.
Отже, бо він Sisteme, по якій ми розставили чашки на кухні, спочатку баклажан опускаємо в яйця, потім в борошно і смажимо з кожного боку до золотистої скоринки.
Спочатку викладаємо баклажани на паперову серветку, щоб в неї вбрався весь зайвий жир. А потім вже на тарілку. Баклажани смажені в клярі готові!