Рецепт Баклажани смажені в клярі фото

Баклажани смажені в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Баклажан
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Баклажани смажені в клярі - це відмінна можливість швидко і легко зробити обід, гарнір до м'ясних або рибних страв, інгредієнт для салатів або апетитну закуску.

Опис приготування:

Баклажани смажені в клярі підходять для бутербродів. Вони смачні як в холодному, так і в гарячому вигляді. Можете нарізати їх невеликими шматочками і додати в будь-який овочевий салат. Дайте волю вашої фантазії! Прикрасьте баклажани смажені в клярі свіжою зеленню, овочами і приправами і подайте як закуску до святкового столу! Смачного!


  • Баклажан - 1 штука
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
баклажани смажені в клярі - фото крок 1
Наріжте баклажани кільцями товщиною 1 см.
баклажани смажені в клярі - фото крок 2
Посоліть і поперчіть кожне колечко баклажана.
баклажани смажені в клярі - фото крок 3
Приготуйте дві чашки, в одній збийте яйця, в іншу висипте борошно.
баклажани смажені в клярі - фото крок 4
Поставте чашки в такому напрямку від плити: у самій сковороди борошно, потім чашка зі збитими яйцями, після баклажани. Це допоможе вам контролювати процес і збереже кухню в чистоті. З іншого боку сковороди поставте чашку куди ви будете складати готові баклажани смажені в клярі.
баклажани смажені в клярі - фото крок 5
Отже, бо він Sisteme, по якій ми розставили чашки на кухні, спочатку баклажан опускаємо в яйця, потім в борошно і смажимо з кожного боку до золотистої скоринки.
баклажани смажені в клярі - фото крок 6
Спочатку викладаємо баклажани на паперову серветку, щоб в неї вбрався весь зайвий жир. А потім вже на тарілку. Баклажани смажені в клярі готові!

Схожі рецепти