Баклажани з фаршем в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Баклажани з фаршем в клярі - дуже смачна страва! Я познайомилася з ним на Кавказі і відразу записала рецепт. Спробуйте і ви приготувати баклажани з фаршем в клярі і, я думаю, похвала вам забезпечена!
Баклажани з фаршем в клярі смажте на середньому вогні. Сковороду з маслом добре розігрійте і тільки потім опускайте шматочки баклажан в клярі. Ви, звичайно, можете і не робити соус, який є в рецепті, можна просто посмажити баклажани і подати з зеленню і томатним соусом, наприклад, аджикою. Успіхів і приємного апетиту!
- Баклажан - 1 штука
- М'ясний фарш - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Крохмаль - 4-5 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 1 щіпка (тертий)
- Масло для смаження - За смаком
- Вода - 2 Ст. Ложки (кляр)
Підготувати продукти.
Баклажани порізати на кружечки 1, 5 см, кожен розрізати уздовж не до кінця.
З крохмалю, води, яйця і солі приготувати кляр консистенції сметани.
Фарш посоліть і начините кожен шматочок баклажана 1 ç.l. Фаршу.
Кружечки баклажана опустіть в кляр і смажте на розігрітій олії до золотистого кольору.
Приготуйте соус з 1 ст.Л. Крохмалю, 150 мл води, 1 ст.Л. Соєвого соусу, тертого часнику і імбиру. Соус добре розмішайте, вилийте на сковороду, коли соус закипить опустіть в нього баклажани і тушкуйте три хвилини.
Смачного!