Рецепт Баклажани з м'ясом в клярі фото

Баклажани з м'ясом в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо , Овочі , Баклажан , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Баклажани з м'ясом в клярі - чудовий рецепт китайського блюда. Тут і овочі, і м'ясо, і кляр - повноцінний обід в одній тарілці. Дуже люблю готувати такі баклажани і хочу поділитися рецептом.

Опис приготування:

Щоб баклажан не втратила своїх корисних властивостей - намагайтеся не пережарити його. Досить, щоб кляр придбав жовто-золотистий колір, і можна виймати. Смачного!

  • Баклажан - 1 штука
  • М'ясний фарш - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Крохмаль - 4 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Імбир - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
баклажани з м'ясом в клярі - фото крок 1
Баклажан порізати на круглі шматочки товщиною близько 1 см. Чи не очищайте шкіру.
баклажани з м'ясом в клярі - фото крок 2
Крохмаль, яйце, 2 столових ложки води змішайте в мисці. Повинен вийти кляр консистенції густої сметани.
баклажани з м'ясом в клярі - фото крок 3
Фарсі сіль, наповніть їм баклажани як показано на фото. З 1 шматочок має піти 1-2 чайних ложки фаршу.
баклажани з м'ясом в клярі - фото крок 4
Фаршировані баклажани обваляйте в клярі. Смажте в киплячій олії на сильно розігрітій сковороді.
баклажани з м'ясом в клярі - фото крок 5
Тепер приготуємо соус. Змішайте столову ложку крохмалю, півсклянки води, соєвий соус, дрібно порубаний часник і імбир, потертий на тертці. Соус розігрійте в сковороді і опустіть в нього обсмажені баклажани. Протушкувати 2-3 хвилини.

Схожі рецепти