Рецепт Баклажани в клярі з помідорами фото

Баклажани в клярі з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Баклажан , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Баклажани в клярі спробувала зовсім недавно, натрапила на цікавий рецепт. Ніколи раніше я не додавала в соус помідори, зазвичай їх укладають зверху на готовий баклажан. Ось рецепт!


Опис приготування:

Баклажани в клярі готувати дуже просто. У мисці збиваємо яйце, борошно, спеції і воду. Баклажан моєму, нарізаємо на тонкі шматочки. Опускаємо в кляр і смажимо в олії на сковороді до золотисто-коричневої скоринки.

  • Баклажан - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
  • Помідор - 1/2 штуки
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 50 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло для смаження - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
баклажани в клярі з помідорами - фото крок 1
Для клярі збиваємо яйце з водою, додаємо борошно і спеції.
баклажани в клярі з помідорами - фото крок 2
Баклажан нарізаємо на кружечки.
баклажани в клярі з помідорами - фото крок 3
Кожен шматочок опускаємо в кляр і смажимо на сковороді до золотистого кольору.
баклажани в клярі з помідорами - фото крок 4
Помідор натріть на тертці, додайте тертий часник і майонез.
баклажани в клярі з помідорами - фото крок 5
Добре розмішайте помідорний соус.
баклажани в клярі з помідорами - фото крок 6
Подайте баклажани з рожевим соусом.

Схожі рецепти