Баклажани в клярі з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Баклажани в клярі спробувала зовсім недавно, натрапила на цікавий рецепт. Ніколи раніше я не додавала в соус помідори, зазвичай їх укладають зверху на готовий баклажан. Ось рецепт!
Баклажани в клярі готувати дуже просто. У мисці збиваємо яйце, борошно, спеції і воду. Баклажан моєму, нарізаємо на тонкі шматочки. Опускаємо в кляр і смажимо в олії на сковороді до золотисто-коричневої скоринки.
- Баклажан - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Помідор - 1/2 штуки
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 50 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Масло для смаження - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Для клярі збиваємо яйце з водою, додаємо борошно і спеції.
Баклажан нарізаємо на кружечки.
Кожен шматочок опускаємо в кляр і смажимо на сковороді до золотистого кольору.
Помідор натріть на тертці, додайте тертий часник і майонез.
Добре розмішайте помідорний соус.
Подайте баклажани з рожевим соусом.