Рецепт Фаршировані кабачки в клярі фото

Фаршировані кабачки в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви в клярі , Фаршировані
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Фаршировані кабачки в клярі - відмінне блюдо, яке з задоволенням їдять все мої чади і домочадці. Просто кабачок є як то не дуже весело, але в клярі, та ще з фаршем він просто чудовий.


Опис приготування:

Фаршировані кабачки в клярі можна смажити на сковороді, а потім доводити до готовності в духовці або відразу готувати в духовці. Фарш можна використовувати будь-який. Гарніром до фаршированих кабачків може бути відварну картоплю і свіжі огірки і помідори, а також раджу подати сметанний або томатний соус. Успіхів і приємного апетиту!


  • Кабачок - 2 штуки
  • М'ясний фарш - 350-400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 4-5 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
фаршировані кабачки в клярі - фото крок 1
Невеликі кабачки помити і порізати на кружечки.
фаршировані кабачки в клярі - фото крок 2
Кабачки начините м'ясним фаршем.
фаршировані кабачки в клярі - фото крок 3
Кабачок обваляйте в борошні, потім опустіть в яйце. Повторіть процес два рази.
фаршировані кабачки в клярі - фото крок 4
Кабачки запікайте в духовці 20-25 хвилин при 200 градусах.
фаршировані кабачки в клярі - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти