Фаршировані кабачки в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані кабачки в клярі - відмінне блюдо, яке з задоволенням їдять все мої чади і домочадці. Просто кабачок є як то не дуже весело, але в клярі, та ще з фаршем він просто чудовий.
Фаршировані кабачки в клярі можна смажити на сковороді, а потім доводити до готовності в духовці або відразу готувати в духовці. Фарш можна використовувати будь-який. Гарніром до фаршированих кабачків може бути відварну картоплю і свіжі огірки і помідори, а також раджу подати сметанний або томатний соус. Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачок - 2 штуки
- М'ясний фарш - 350-400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 4-5 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Невеликі кабачки помити і порізати на кружечки.
Кабачки начините м'ясним фаршем.
Кабачок обваляйте в борошні, потім опустіть в яйце. Повторіть процес два рази.
Кабачки запікайте в духовці 20-25 хвилин при 200 градусах.
Смачного!